Sangers nye flirt om berømmelse: Vær ægte

Tom Hiddleston er vant til berømmelsen, men efter hans forhold til Taylor Swift er blevet kendt, er mediedækningen blevet meget mere massiv.
Tom Hiddleston er for alvor kommet i mediernes søgelys, efter at han og sangerinden Taylor Swift er stået frem som par. Her ses skuespilleren på den røde løber i maj måned.
Tom Hiddleston er for alvor kommet i mediernes søgelys, efter at han og sangerinden Taylor Swift er stået frem som par. Her ses skuespilleren på den røde løber i maj måned. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Skuespilleren Tom Hiddleston er kommet på alles læber, efter at det i juni blev kendt, at han nu danner par med popprinsessen Taylor Swift.

Og den massive medieopmærksomhed, som er fulgt med parret, har også betydet, at den 35-årige skuespiller har skullet vænne sig til at tackle meget mere opmærksomhed end normalt.

Til People Magazine fortæller "Thor"-stjernen, at han dog ikke selv er helt sikker på, hvordan han håndterer den nye, intense interesse.

- Jeg ved det ikke. Det handler om at være ægte. I alt hvad du foretager dig, skal du være sikker på, at du faktisk tror på det, og så længe du ved det, betyder det ikke noget, hvad nogen andre siger om det, fordi essensen af at være en offentlig figur er, at alle vil have en mening om, alt du gør, forklarede skuespilleren til mediet.

Tom Hiddleston og Taylor Swift har, siden deres forhold blev kendt i offentligheden, rejst sammen til både Australien og England, hvor de aflagde skuespillerens mor et besøg.

Taylor Swift har tidligere dannet par med blandt andre sangeren Harry Styles, skuespilleren Zac Efron og senest dj'en Calvin Harris.

Tom Hiddleston har tidligere dannet par med blandt andre skuespillerinden Susannah Fielding.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.