Sangerinde viser ammebarm i ny musikvideo

Den danske sangerinde Szhirley har delt et barmfagert klip fra optagelserne til sin nye musikvideo på de sociale medier.
Sammen med singlen "Uden dig" barsler Szhirley med en børnebog, som forventes at udkomme senere på året.
Sammen med singlen "Uden dig" barsler Szhirley med en børnebog, som forventes at udkomme senere på året. Foto: MEYER KENNETH/Polfoto

Den kvindelige fysik går sjældent helt ubemærket igennem en graviditet og efterfølgende amning af det lille vidunder.

Den nybagte mor og sangerinde Szhirley ser imidlertid ud til at være sluppet ganske nådigt fra de moderlige strabadser.

Det demonstrerer hun selv i sin nye musikvideo til singlen "Uden dig", som Szhirley netop har delt et klip fra på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

I videoen er den 38-årige brunette klædt i en offwhite buks, der går op til lige over navlen og en stramtsiddende blazerjakke, hvorunder der er fin udsigt til Szhirleys velformede barm.

- Wow et flot forparti efter to ammebørn. Jeg håber, mine gener gør dig kunsten efter, lyder det i en spontan kommentar fra en af sangerindens følgere på Instagram.

Szhirley, der blev mor til sit andet barn i maj sidste år, var ikke sen til at tage komplimentet til sig, da hun efterfulgt af et "Hahaha", skrev tilbage til sin følger:

- Vi får se, hvor lange de bliver, når lillemanden er færdig med det lille mejeri, skriver Szhirley efterfulgt af en blinkesmiley.

Sammen med sin forlovede, musikproduceren Mads Møller, er Szhirley forælder til to drenge, Elton på knap fem år og lillebror Bille, som snart fylder et år.

Se klippet til Szhirleys nye video "Uden dig" her.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.