Sangerinde jubler: Jeg skal være mor

Sangerinden Ciara og manden Russell Wilson skal være forældre.
Russell Wilson og Ciara blev gift i juli i år, og nu venter de sig deres første fælles barn.
Russell Wilson og Ciara blev gift i juli i år, og nu venter de sig deres første fælles barn. Foto: Valerie Macon/AFP

I sommer giftede sangerinden Ciara og sportsstjernen Russell Wilson sig ved et diskret og intimt bryllup, og nu løfter kendisparret sløret for endnu en glædelig nyhed.

Parret skal være forældre til deres første fælles barn, fortæller sangerinden på det sociale medie Instagram på sin 31-års fødselsdag.

Her har hun lagt et billede op af sig selv og sin udkårne, der har lagt hænderne på den spirerende babybule.

- Jeg er glad for endelig at kunne dele en af de bedste gaver, som Gud nogensinde kan give, skriver "I Bet"-sangerinden til billedet, der efterfølges af ikoner, der er formet som en baby og en sutteflaske.

Lykken er også tydelig hos den amerikanske fodboldspiller Russell Wilson, som dermed skal være far for første gang.

- Den største velsignelse af alle. Evigt taknemmelig, skriver han på sin Instagram-profil til billedet af parret.

Rollen som far er dog ikke helt ukendt for sportsstjernen, der i forvejen er stedfar til Ciaras toårige søn, Future Zahir, som hun har fra et tidligere forhold med rapperen Future.

Russell Wilson har flere gange rost sin kone for at klare morrollen til bravur, og i anledningen af Future Zahirs toårs fødselsdag sendte han en kærlig besked til sin lille familie i en kommentar på Instagram, skriver E! News.

- I bringer begge ren glæde ind i mit liv, og jeg kan ikke vente med at se ham vokse mere og mere op som den kærlige, godhjertede mand, som jeg ved, at han vil blive. To år! Wow, skrev han dengang om Ciaras lille søn.

Sangerinden og sportsstjernen annoncerede deres forlovelse i marts i år, og i juli giftede de sig ved en intim ceremoni, hvor de var omgivet af venner og familie.

Se parrets glædelige nyhed her:

https://www.instagram.com/p/BMAv1I1Dr8A/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.