Sangerinde holder styr på stalkerne

Taylor Swift sørger for, at hun aldrig er i fare, fordi hun løbende holder sine sikkerhedsvagter opdaterede om, hvem der stalker hende.
Taylor Swift er en eftertragtet kvinde. Også blandt stalkere.
Taylor Swift er en eftertragtet kvinde. Også blandt stalkere. Foto: Andrew Estey/ANDREW ESTEY/INVISION/AP

Han truede med at dræbe alle mænd, der kom imellem dem. Hun fik et polititilhold mod ham.

Og Timothy Sweet, som manden hedder, er ikke den eneste ekstreme fan, der har generet sangerinden Taylor Swift i løbet af hendes karriere.

Derfor føler den 24-årige amerikaner, at hun er nødt til konstant at have sikkerhedsfolk omkring sig, der kan holde styr på musikerens mange stalkere. Det skriver Esquire Magazine.

- I meget lang tid ville jeg gerne undgå at have bodyguards, fordi jeg ville leve et normalt liv. Men det er ikke rigtig muligt på grund af de mange mænd, som er dukket op på min eller min mors adresse med trusler om enten at dræbe mig, kidnappe mig eller gifte sig med mig, siger sangerinden.

Selv om Swift gerne vil leve et normalt liv uden sikkerhedsvagternes konstante overvågning, er hun alligevel glad for, at de er der.

- Jeg forsøger ikke at tage det så tungt, fordi jeg ikke har lyst til at være bange. Jeg gider ikke at skulle frygte at gå ned ad gaden, og når jeg har bodyguards, der passer på mig, behøver jeg ikke at være bange for noget, forklarer hun.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.