Sangerinde fik englevinger i hovedet

Under modeshowet til Victoria's Secret var sangerinden Ariana Grande lige ved at blive nedlagt af modellen Elsa Hosks kæmpe englevinger.
Her optræder sangerinden Ariana Grande til optagelserne af Victoria's Secret-modeshowet, som nær havde væltet hende omkuld.
Her optræder sangerinden Ariana Grande til optagelserne af Victoria's Secret-modeshowet, som nær havde væltet hende omkuld. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Selv om verdens topmodeller spankulerer stilsikkert af sted på catwalken, kan det alligevel gå galt i ordets bogstaveligste forstand for de langbenede skønheder.

Da lingeri-giganten Victoria's Secret afholdt deres årlige modeshow tirsdag aften var sangerinden Ariana Grande hyret til at spille til modellernes millionkroner dyre undertøjsfremvisning.

Men den 21-årige sangsild kom i karambolage med modellen Elsa Hosks fastspændte englevinger og var lige ved at blive dasket ned af dem, inden hun nåede at bukke sig.

- En Victoria's Secret-engel kom ved et uheld til at smække mig i hovedet med sine vinger, og det var fantastisk, skriver sangerinden på sin Twitterkonto og ledsager beskeden med ordene:

- Bang, bang i mit hoved.

Og sangerinden havde endda også problemer med de flagrende vinger inden sin optræden, fortalte hun tidligere.

- Var så nervøs og spændt på kjoleprøvningen, at jeg næsten med hovedet først gik ind i en englevinge og døde, jokede hun på sin Instagram-profil, hvor hun ellers delte adskillige billeder fra showet.

Også musikerne Ed Sheeran og Hozier optrådte til showet, som bliver vist på den amerikanske tv-station CBS den 9. december.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.