Sangerinde: Derfor skal jeg ikke have flere børn

Den danske sangerinde Szhirley har rigeligt at se til med de to børn, hun allerede har, og derfor ser hun heller ikke sig selv med flere end dem i fremtiden.
Szhirley har haft et travlt år, hvor hun også var med i Tivolis TAM TAM.
Szhirley har haft et travlt år, hvor hun også var med i Tivolis TAM TAM. FOTO: Scanpix

Den 39-årige sangerinde Szhirley er en travl kvinde, som lige nu jonglerer med to børn og færdiggørelsen af et nyt album.

Heldigvis arbejder sangerinden hjemmefra, men det ændrer ikke på, at der er nok at se til i et hjem med to børn og en mand. 

Hun har sønnerne Elton og Bille med sin partner musikproduceren Mads Møller, og står det til hende, bliver de ikke flere i familien:

- Jeg tror ikke, der kommer en tredje. Hvis man havde en til at klare praktikken, så var der måske noget andet, men der er bare vasketøj og rengøring hver dag, siger hun til Billed-Bladet.

Det har altid været planen

Det er altså ikke nemmere at være mor, blot fordi man er kendis, for der skal stadig laves mad, vaskes tøj og gøres rent.

Men det er da heller ikke første gang, at sangerinden erklærer, at to børn må være rigeligt, så mon ikke hun er ret sikker i sin sag.

- Nej, jeg har altid vidst, at jeg ville have to sønner, og det har jeg fået. Så jeg tror bare, vi stopper her, har sangerinden tidligere sagt til Billed-Bladet.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.