Såret betjent får hjælp af sanger

Sangeren Joey Moe har tænkt sig at hjælpe den sårede betjent og hans familie med så mange penge som muligt.
Den danske sanger Joey Moe opfordrer danskerne til at give det, de kan undvære, til den sårede betjent og hans familie.
Den danske sanger Joey Moe opfordrer danskerne til at give det, de kan undvære, til den sårede betjent og hans familie. Foto: Mathias Bojesen/Scanpix

På den sidste dag i august blev Danmark ramt af en tragedie, da en mand skød og sårede to betjente under en aktion på fristaden Christiania. Den ene betjent blev ramt i hovedet og ligger fortsat i koma næsten en måned efter skyderiet.

Den forfærdelige situation for betjenten og hans familie har påvirket den danske sanger Joey Moe så meget, at han har følt sig drevet til at gøre noget. Det skriver sangeren selv på sin Instagram-profil.

- Han (betjenten, red.) vil få brug for al den hjælp, han kan, til genoptræning m.m., når han forhåbentlig vågner op. Derudover har han en gravid kæreste, som af gode grunde har det rigtig svært, skriver Joey Moe på Instagram.

Derfor støtter sangeren, der er kendt som en del af dommertrioen i talentshowet Voice Junior, op om de danske betjente og opfordrer til, at man bidrager til indsamlingen til støtte for den sårede betjent og de pårørende.

- Hjælp med det, du kan undvære, ligegyldig om det er 2 kroner, så er det bedre end ingenting, skriver Joey Moe, som samtidig opfordrer danskerne til at dele budskabet om indsamlingen.

Sammen med opslaget har Joey Moe delt et billede af sig selv med et helt specielt armbånd om håndleddet.

Armbåndet er også en del af betjentenes egen indsamling, hvor al overskuddet går til den sårede betjent og hans familie.

Du kan se hele Joey Moes Instagram-opslag her.

/ritzau/FOKUS

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.