Sådan undgår du at falde for en ven

Særligt i tider, hvor du er sårbar, er det nemt at kaste sin kærlighed på den nærmeste ven – og det er ikke altid den bedste idé. Se hvordan du undgår det her.
I en sårbar periode er det nemt at komme til at kigge på sin bedste ven med helt andre - og romantiske - øjne. Men det er ikke værd at kaste sig ud i, hvis du ikke er helt sikker.
I en sårbar periode er det nemt at komme til at kigge på sin bedste ven med helt andre - og romantiske - øjne. Men det er ikke værd at kaste sig ud i, hvis du ikke er helt sikker. Eline Svendsen

Han er sød, I kan grine sammen, han er god ved dig og du kan faktisk ikke forstå, at I ikke er endt sammen. Det er der måske en grund til, og selvom visse venskabs-romancer ender godt og lykkeligt, så skal du tænke dig godt om, før du kaster dig over en ven.

Læs hvordan du kan kysse og kramme dig til flere leveår på soendag.dk

Femalefirst.com har kigget nærmere på en undersøgelse, som datingsiden match.com har lavet, og her viser det sig, at et stort antal af de adspurgte i undersøgelsen har haft romantiske følelser for en ven. Og det gik ikke altid lige godt med det.

Flere af de adspurgte, som faktisk gjorde noget ved følelserne, har senere fået ødelagt deres venskab på grund af kys og sex. Er det det værd, hvis ikke du er sikker på, at du rent faktisk er virkelig vild med manden?

Find nye græsgange
Nej. Det er som regel ikke nogle få kys værd at ødelægge et venskab, derfor får du her et par gode råd til, hvordan du undgår at falde for ham.

Undersøgelsen peger på, at det ofte er fordi du bevæger dig i for små kredse, at du ender med at blive vild med din ven. Du skal derfor sørge for at lave ting, der kan få dig til at møde nye mennesker. Du skal holde igen med dine følelser og kigge dig om efter andre, før du kaster dig over din ven.

Du skal huske at date din mand – læs hvorfor på soendag.dk

Gå eksempelvis til forskellige arrangementer med din kollegaer, i stedet for altid at søge hjem til din egen vennegruppe, som er din trykke base. Du kan også forsøge at møde nye folk ved at gå til foredrag eller dyrke en sport, du er interesseret i. Grundlæggende skal du forsøge at udvide din sociale berøringsflade, så du kan møde og se, hvordan andre mænd også kan være.

…er du stadig vild med din ven efter et stykke tid, hvor du har mødt og snakket med andre mænd, ja så er der måske noget om det.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.