Betalt indhold

Sådan udlever du dine frække fantasier

Gode råd til hvordan du får afsløret fantasierne for din partner

Langt de fleste har en lille, fræk fantasi i baghovedet, som de drømmer om at få ud i livet. Men når man har været i et parforhold over en længere periode, kan det være svært at få luftet sine idéer overfor sin partner.

Mange kan have svært ved at blotte den idé de har, fordi det kan ændre partnerens syn på én, eller fordi man risikerer at overskride partnerens grænser. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan du fortæller dine fantasier.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har vi undersøgt, hvordan du med størst held kan få delt dine sexfantasier med din partner – og måske endda få lov at føre dem ud i livet.

Del og udlev dine fantasier i soveværelset

Kend dine fantasier

En af de største forhindringer ved at kunne varme op under fantasierne, er, hvis du ikke er klar over, hvad du egentlig fantaserer om. Derfor kan det være en fordel at udforske sig selv og sine lyster, før man giver sig i kast med at tale med sin partner om det.

Sexfantasierne får som oftest frit løb, når de får lov at blive brugt aktivt – nemlig under dynen. Her kan du finde frem til, hvad der tænder dig, når du leger med dig selv. De tanker du får her, får du måske ikke normalt med din partner, og det kan vise sig at være en fordel.

Hvis du gerne vil udforske dine egne fantasier, så kan det være en god idé (som kvinde), at bruge en klitorisvibrator, som virkelig kan stimulere de mange nerveender, der samles i klitoris.

Involvér din partner

Når du på egen hånd har fundet frem til, hvad du tænder på, og fantaserer om, skal du involvere din partner. Det kan være nervepirrende at åbne sig op og fortælle sin partner om sine inderste fantasier, men heldigvis findes der råd for, hvordan du bedst kommer ud med det.

Den amerikanske sexterapeut Wendy Maltz fortæller til WebMD, at det er vigtigt begge parter har en åben forståelse for hinandens individuelle fantasier.

Dernæst skal man vurdere, om man gør det bare for at lære hinanden bedre at kende, eller fordi man ønsker at afprøve de seksuelle fantasier i soveværelset.

Før fantasierne ud i livet

For mange kan det være én ting at få fortalt sin partner, hvad man har lyst til. En helt anden ting er at finde modet til rent faktisk at føre fantasierne ud i livet og ind i soveværelset.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer her, hvordan du kan åbne op for fantasierne sammen med din partner, og få handling på tankerne:

”Når du skal præsentere dine fantasier for din partner, kan det være svært, hvis ordene bare skal komme ud af det blå. Her handler det i stedet om at finde en situation, hvor I begge føler jer klar på at tale frit. En god lejlighed til dette er at skabe god stemning med hjemlig hygge, stearinlys og bare jer to sammen.

For at få snakken i gang, kan I anvende det erotiske brætspil Monogamy. Med dette brætspil er det op til kortene, hvilke udfordringer I skal igennem, og derfor er det knapt så grænseoverskridende at kaste sig ud i. Som en ekstra bonus skal vinderen af spillet bestemme, hvilken fantasi, man sammen skal udføre. Dermed kan man altså få åbnet op for en helt ny, seksuel verden sammen – og tilmed få action på”, slår Mathilde Mackowski fast.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.