Sådan spørger du efter dét, du ønsker i sengen

Det kan være utrolig svært at være helt ærlig og bede om de ting, du allermest har lyst til i sengen – en ekspert hjælper dig på vej.
Det er ikke altid nemt at få fortalt, hvad man gerne vil have i sengen - en ekspert guider dig.
Det er ikke altid nemt at få fortalt, hvad man gerne vil have i sengen - en ekspert guider dig. Scanpix

Uanset om I har været gift i tyve år, eller om I lige har mødt hinanden, så kan det til tider være svært at nå hinanden i sengen og en vis generthed sætter ofte ind.

Men det behøver ikke at være ubehageligt eller flovt at beder om de ting, du godt kan lide i sengen, siger sexterapeut Ava Cadell, Ph.d.

LÆS OGSÅ: Så nemt får du den bedste start på dagen

Hun råder dig til at tale i stedet for at tie, for ellers bliver det måske aldrig, som du ønsker. Her er de råd, hun vil give dig.

Spørg under forspil

Du skal ikke vente med at spørge, til I begge er alt for kåde. Du risikerer at fange ham på et tidspunkt, hvor han er et helt andet sted, og du kan faktisk ødelægge jeres øjeblik.

Samtidig skal du ikke spørge ham, når han laver noget helt andet som at se fodbold. Han må gerne være i den intime tankegang og derfor er det godt at spørge ham, når I lige er begyndt på jeres forspil, eller når I er i det romantiske hjørne...bring det op under en romantisk middag, når I drikke champagne eller flirter over et glas vin i byen.

LÆS OGSÅ: Fire tips til at træne med din kæreste

Gør det til en leg

Hvis du er nervøs for at spørge din partner ansigt til ansigt, så vend den rundt og tilbyd selv at ændre noget, fortæller Ava Cadell:

- Jeg råder mine klienter til at lege en multiple-choice spil. Kvinder giver hendes mand tre valgmuligheder med ting, de kan prøve i sengen om aftenen. Måske skal du give ham en lap dance, eller prøve en ny stilling eller bruger et redskab, og så vælger han den af dem, han ønsker.

Bagefter kan I gøre det omvendt, og I kan ud fra valgmulighederne tune jer ind på hinanden og begge parter bliver involveret.

Køb en guide

Det kan ind imellem være svært at forklare præcis, hvad du ønsker. Køb derfor en bog eller et lille hæfte, der med billeder kan vise tingene mere nøje. Det kan også være en nemmere måde at bringe emnet på banen. Sig til din mand:

- Jeg faldt over den i dag, og jeg synes den kan være sjov, måske skal vi prøve i aften?

Sammen kan I kigge på billederne og det kan føre til en god snak. Det samme kan faktisk også være tilfældet, hvis I ser en fræk film sammen.

LÆS OGSÅ: Fødevareministeren bruger for mange penge

Pak det ind i komplimenter

Der er en risiko for, at din partner tager dine forslag som en fornærmelse, så du skal være varsom, når du bringer det på banen. Og du undgår det nemmest ved også at rose.

- Fortæl ham, at han er den bedst elsker, du nogensinde har haft, og at du fantaserer om ham, når han ikke er der, råder Ava Cadell til.

LÆS OGSÅ: 6 små måder at sige: Jeg elsker dig

Snak sammen bagefter

Når først du har fået mod til at spørge om de ting, du gerne vil have. Og når I har prøvet det første gang, så er I måske ekstra følsomme bagefter, også selvom oplevelsen var positiv.

Derfor er jeres tid sammen bagefter ekstra vigtig her. I skal snakke sammen og være ærlige omkring, hvad I syntes om det og følte. Det kan i sidste ende bringe jer tættere sammen.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.