Betalt indhold

Sådan påvirker din smartphone dit sexliv

Telefon i soveværelset giver mindre sex

Føler du dig nøgen, hvis du kommer ud af døren uden din smartphone i hånden? Hvis du er meget tæt knyttet til din mobiltelefon, vil det sikkert overraske dig, at det rent faktisk er videnskabeligt bevist, at din smartphone påvirker dine aktiviteter i soveværelset.

Du har mindre sex, hvis du bruger din smartphone inden sengetid

Selvom datingapps som Tinder efterhånden bringer flere og flere singler sammen, er det desværre ikke en positiv effekt, der er tale om i forhold til smartphonens effekt på sexlivet.

Et videnskabeligt studie, der inkluderede 3.000 deltagere i alderen 25 – 34 år, har nemlig konkluderet, at hver tredje deltager vurderede, at de var begyndt at have mindre sex end tidligere, efter deres smartphones og/eller tablets var blevet fast inventar i soveværelset.

Det viste sig, at problemet var størst hos de par, hvor den ene eller begge parter brugte de allersidste minutter inden sengetid på at kigge ned i mobilen fremfor at ligge i ske med deres sengekammerat.

Vi bruger vores smartphones, mens vi har sex

Et andet studie kom frem til, at 20 % af folk i aldersgruppen 18 – 34 år bruger deres smartphones, mens de har sex.

Forskerne bag studiet antager, at de har mobiltelefonen med under dynen for at filme eller tage billeder under akten, men dette studie har ikke redegjort for hvilke aktiviteter, der helt præcist er tale om.

Udover at undersøge brugen af smartphones under sex, konkluderede ovenstående studie også, at 12 % af de medvirkende følte, at teknologien kom i vejen for deres forhold.

Brugen af sociale medier skaber problemer i parforholdet

I den forbindelse er det sikkert ikke overraskende, at tidligere undersøgelser har vist, at den største kilde til problemer i nutidens parforhold er brugen af sociale medier, da Facebook er årsagen til, at hvert femte par i USA går fra hinanden.

Forfatteren Jesse Fink forklarer det med, at ”vores globale kultur med konstant kontakt til omverdenen har medført, at vi distancerer os fra vores følelser og ikke er tilstede i nuet”.

Få det bedste ud af din smartphone

Hvis du endnu ikke er klar til at forvise din smartphone fra soveværelset, kan du ligeså godt få det bedste ud af, at den er der.

Det kan du gøre ved at købe en parvibrator med en tilhørende app, som gør det muligt for dig at programmere vibratoren via din smartphone.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, fortæller, at unge par er vilde med ideen om at kombinere smartphones og sexlegetøj.

”Det er en sjov måde at bruge sexlegetøj sammen på, da app’en giver mange flere muligheder for forskellige kombinationer af vibration” siger Mathilde Mackowski.

Samtidig er det, ifølge Mathilde Mackowski, en rigtig god måde at sørge for, at mobiltelefonen bliver brugt på en fornuftig måde i soveværelset.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.