Sådan kommer du på date nummer to
Du er ude med verdens dejligste mand, og du vil gerne se ham igen, men hvordan sørger du for det? Det er ret enkelt.
Vil du vide, hvordan du kommer på date nummer to? Læs med her...
Vil du vide, hvordan du kommer på date nummer to? Læs med her... Scanpix


I har nydt en god middag med forret, vin og lækkerier. I snakker godt sammen, I morer jer og har en god kemi, og du håber sådan, at han vil invitere dig ud igen. Du kan selvfølgelig bare være dig – sød, rar og præcis som du er og håbe, det er nok for ham.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du gi' en krammer i dag

MEN du kan faktisk også hjælpe det lidt på vej med en god dessert, viser undersøgelser fra Purdue University.

HVORFOR? Jo, fordi smagen af noget sødt, kan gøre en person mere interesseret i en potentiel partner.

En følelse af kærlighed

Undersøgelserne viser, at personer, der spiser noget sødt, udvikler følelser i hjernen, som minder om kærlighed – og netop derfor er dessert på en date så god en idé.

LÆS OGSÅ: Denne farve gør din hud smukkere

Forskerne bag undersøgelserne har naturligvis kigget nærmere på, hvorfor de søde sager har den indvirkning på hjernen og dermed følelserne, og svaret skal findes i kroppens dopamin-niveau, et signalstof i hjernen:

-Undersøgelserne viser, at sødt mad øger dopamin-niveauet, som er en af de biologiske nøgler til at opnå følelsen af kærlighed.

LÆS OGSÅ: Disse madvarer må du ALDRIG give din kat

Ja, den biologiske forklaring er altså ikke nær så romantisk som ideen om, at du møder den eneste ene, det slår klik, I kan ikke holde fingrene fra hinanden, tiden står stiller og du ønsker aldrig at kigge på en anden mand resten af dit liv...

Men pyt med det…så længe du får ham, du gerne vil have…eller i hvert fald får endnu en chance for at afprøve, om han er den, du vil have på date nummer to. Og her øger du altså dine chancer betydeligt, hvis du glemmer alt om slankekur og oppustet mave og bestiller en sød og syndig dessert.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.