Sådan kan andre se, du havde sex i går

Du bærer på en fræk hemmelighed … tror du. Men faktisk afslører du på mere end en måde, at du fik sex i går. Den vågne kollega eller ven vil sagtens kunne se det.
Se her, hvordan du afslører dig selv.
Se her, hvordan du afslører dig selv. FOTO: Scanpix

Du fjollede rundt med ham den søde i nat. Det var frækt, dejligt og tophemmeligt. Du har endnu ikke sagt noget om ham til venner, familie eller på arbejdet. Men det behøver du sådan set heller ikke. Din krop fortæller det hele, skriver Men’s Health.

Mændene vil have dig

Jo mere aktivt og lækkert dit sexliv er, jo flere hormoner og kemi-signaler sender din krop til andre mænd. En undersøgelse publiceret i Journal of Advanced Research fortæller, at en kvindekrop, der har fået sex, udsender dufte, som virker tiltrækkende på andre mænd.

Så står en mand ved siden af dig og får en pludselig lyst til dig, er der god sandsynlighed for, at han kan (hvis han kender tegnene) regne ud, du netop har gjort det frække.

Du virker gladere

Du er normalt ikke typen, der dukker surmulende op på kontoret. Men den årvågne kollega vil kunne mærke en forandring hos dig, hvis du er begyndt at have sex med en sød fyr.

Undersøgelser fra Colorado Universitet viser, at sex simpelthen gør folk gladere. Faktisk viser tallene, at dem der har sex to til tre gange om ugen, er 55 procent gladere end dem, der ikke har.

Du bliver mere smuk

- Under sex gennemgår vores kroppe en masse forandringer, siger Bean Robinson, P.hd. og assisterende professor på et kursus om menneskelig seksualitet på Minnesota Universitet:

- Det handler om vores muskel-intensitet og vores blodomløb i kroppen.

Du får altså farve i kinderne efter sex. Du ser sundere ud, du ser mere fertil ud og vil alt i alt fremstå mere attraktiv, viser studier fra St Andrews Universitet i England.

Du sover bedre

Hver gang en ven eller kollega spørg dig, har du sovet fantastisk. Du tænker sikkert ikke selv over det, men det er et tegn på, at du forinden har nydt en god og tilfredsstillende omgang sex.

Får du en orgasme vil det nemlig medføre, at du sover meget bedre end normalt, viser studier fra Oxford Journal of Human Reproduction.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.