Sådan hjalp fodboldstjerne arbejdsløse Jimi fra Herning

Jimi fra Herning kom ud af arbejdsløshed og i gang med en uddannelse med hjælp fra en fodboldspiller.
Jimi fra Herning har haft mange snakke med sin mentor, og har nu fået meget mere mod på livet. Drengen på billedet er ikke Jimi.
Jimi fra Herning har haft mange snakke med sin mentor, og har nu fået meget mere mod på livet. Drengen på billedet er ikke Jimi. Colourbox / Modelfoto

20-årige Jimi Nielsen fra Herning er en usædvanlig glad FC Midtjylland-fan. En af spillerne har nemlig hjulpet Jimi væk fra kontanthjælp og i gang med en uddannelse, skriver Herning Folkeblad.

Jimi fik superligaspilleren Eyjólfur Hédinsson som mentor gennem Herning Kommunes Ungeenheds mentorprojekt. Jimi var på kontanthjælp og vidste ikke, hvad han ville med sit liv, men mentorforløbet og snakkene med fodboldspilleren gav ham modet til at starte på en HF-uddannelse. Senere vil han uddanne sig til socialrådgiver, har han fundet ud af.

- Jeg har lært at stræbe efter mine mål, og jeg har fundet ud af, at jeg faktisk godt kan lide det. Man kan sige, at jeg i starten skulle tvinge mig selv lidt, men nu er det blevet meget mere naturligt, fortæller Jimi Nielsen til Herning Folkeblad.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.