Sådan har I sex uden at vække ungerne

Kan I ikke gennemskue, hvordan I skal holde gang i jeres sexliv samtidig med, at I har børn i hjemmet? Bliv klogere lige her.
Lær her, hvordan I bedst har sex, hvis ikke børnene må høre det.
Lær her, hvordan I bedst har sex, hvis ikke børnene må høre det. Scanpix

Ups, vågnede børnene igen, netop som I skulle til at have noget skæg voksentid sammen? Det er måske sjovt de første par gange, hvor det sker. Derefter er det bare frustrerende og ødelæggende for parholdet.

Hvad gør I? Jo, I følger et par af de råd, som Women’s Health og Mens’s Health sammen har fundet frem til. Og det skal nok blive en sjov aften, når I prøver jer frem.

LÆS OGSÅ: Hrm Hrm ... Rømmer du dig ofte? Det skal du passe på med

Byg en afskærmning

Stille sex eller slet ingen sex, er det valgmulighederne hjemme hos jer, ja så kan sexlivet da godt komme til at lide lidt.

Men musik-instruktør Tom Player har et godt råd. I skal fylde sengen med puder og dække jer til med lagner (den her metode kan godt give jer varmen), og så kan I godt have sex med lidt mere lyd på.

Lyden vil nemlig omdannes til små vibrationer, når det rammer lagnerne og blive fanget i fibrene og dermed mindske jeres lyde, men kun indtil et vist niveau.

LÆS OGSÅ: Det afslører dine hofter om dit sexliv

Smut i bad

Et godt sted for to mennesker at mødes, hvis der skal hygges lidt. Vandet larmer og samtidig vil vandet gøre, at andre lyde vil opløses og ikke rigtig blive til noget, forklarer lyd-ingeniør Maria Canul.

Men du skal alligevel passe lidt på i badet, for din stemme vil blive dybere og kan nemt sendes rundt i rummet, så I kan godt dyrke larmende sex i badet, så længe i tier stille.

LÆS OGSÅ: Antal sexpartnere? Det gør du, når kæresten spørger

Skift sengen ud

Larmen fra en seng der knirker, er noget af det mest afslørende. Så vil I gerne holde ungernes nysgerrige spørgsmål væk fra soveværelset, så skal I købe en ordentlig seng.

Find en, der kan holde til strabadserne og sørg samtidig for, at I ikke har et hovedgærde, der står og slår ind mod væggen, hver gang I bevæger jer.

LÆS OGSÅ: Go' røv? Forskere finder mænds favorit-numser

Sæt musik på i børneværelset

Lidt romantisk musik kan godt sætte gang i fantasien, men hvis I drømmer om lidt alenetid, så skal I sætte ikke-romantisk musik på i børnenes værelser, før I går i gang.

Har de noget at lytte til og gerne noget med en heftig og insisterende lyd, så opdager de slet ikke, at I har gang i noget andet i soveværelset. Den lyd, der er i deres eget værelse, vil nemlig ramme dem første og med større intensitet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.