Betalt indhold

Sådan forbedrer du dit sexliv markant

Mangler du inspiration til at forbedre dit sexliv? I en travl hverdag kan det være svært at finde tiden og energien til at have fantastisk sex. Men måske kan disse tre simple tiltag være nøglen til at gøre dit sexliv bedre.

 Prøv nye ting sammen 

Et videnskabeligt studie, der inkluderede omkring 40.000 par i alderen 18 – 65 år, hævder at have fundet hemmeligheden bag et langt og lykkeligt sexliv.

De medvirkende par boede sammen og/eller var gift. Nogle af dem havde endda været sammen i mere end 20 år. Alligevel var konklusionen på dette studie utrolig enkel. Forskerne kom nemlig frem til, at parrenes opskrift på at bevare gnisten var at prøve nye ting sammen.

En tredjedel af de medvirkende par udtalte, at deres sexliv var ligeså passioneret som i starten af deres forhold, netop fordi de prøvede noget nyt.

De mest tilfredse par i dette studie var altså dem, der eksperimenterede med nye sexstillinger, udlevede nogle af deres seksuelle fantasier og brugte sexlegetøj på hinanden under sex.

Gør nye tiltag til en del af hverdagen

Et amerikansk studie viser, at der er en række gode grunde til at bruge vibrator som kvinde.

Studiet viste, at de kvinder, som regelmæssigt brugte en vibrator under onani, oplevede at have en større sexlyst og følte sig mere ophidsede.

Derudover blev kvinderne mere våde og fik flere orgasmer, når de dyrkede sex med deres partnere.

Forskning peger på, at glidecreme forbedrer sexlivet

Ifølge sexforskeren Debby Herbenick får man en meget bedre sexoplevelse ved at bruge glidecreme.

Debby Herbenick har nemlig lavet en undersøgelse, som har konkluderet, at kvinder, der bruger glidecreme under sex, oplever en betydelig større seksuel tilfredshed end kvinder, der ikke gør dette.

Der var cirka 2.500 kvinder, som medvirkede i undersøgelsen. De fik til opgave at bruge enten vand – eller silikonebaseret glidecreme i forbindelse med onani og samleje.

I den forbindelse kom Debby Herbenick frem til, at alle former for sex blev forbedret markant ved anvendelsen af glidecreme.  

Det første skridt mod et bedre sexliv

Hvis du spørger Mathilde Mackowski, som er stifter af Sinful.dk, er der desværre mange, som stadigvæk tror, at sexlegetøj kun kan bruges til at tilfredsstille deres eget seksuelle behov.

Ifølge Mathilde Mackowski vil de fleste kunne få en endnu mere lystfuld leg, hvis de tager sexlegetøjet med sig ind under dynen sammen med deres partnere.

- Det er jo kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke former for sexlegetøj, man kan bruge sammen, fortæller Mathilde Mackowski.

- At eksperimentere er ikke kun en solosport. Vi har en stor efterspørgsel på legetøj til par og glidecreme, som er et must i forhold til at prøve nye ting af, siger Mathilde Mackowski.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.