Sådan fejrede prinsepar bryllupsdag

Mandag den 13. juni var det præcist et år siden, at svenske prins Carl Philip giftede sig med den dengang borgerlige Sofia Hellqvist.
Sådan så det ud, da prins Carl Philip fik sin Sofia.
Sådan så det ud, da prins Carl Philip fik sin Sofia. Foto: Pontus Lundah/AP

Det vakte en del furore, da svenske prins Carl Philip tilbage i 2014 annoncerede, at han havde friet til den borgerlige Sofia Hellqvist.

Den unge kvinde havde flere synlige tatoveringer, havde deltaget i den svenske udgave af realityprogrammet "Paradise Hotel" og havde optrådt letpåklædt og topløs på flere glamourbilleder.

Trods palaveren overvandt kærligheden kritikken, og parret giftede sig ved et sommerbryllup den 13. juni 2015.

Mandag kunne den 37-årige prins og den 31-årige prinsesse så fejre papirbryllup efter et år sammen som mand og kone, og det gjorde de ved den såkaldte Stenhammar-dag, afslører det svenske kongehus på sin officielle Instagram-profil.

Stenhammar-dagen er en årligt tilbagevendende begivenhed, som er arrangeret af det svenske landbrugsuniversitet og Stenhammars godsforvaltning.

Årets tema var blandt andet klima og miljø, og det er blandt prins Carl Philips hjertesager. Han har selv læst landsbrugsledelse og management ved universitetet.

Prinsen og prinsessen gik rundt til flere seminarer og ekskursioner på området, og med sig til arrangementet havde prinseparret deres knap to måneder gamle søn, prins Alexander.

Se billedet her: https://www.instagram.com/p/BGl6IH4P8hv/?taken-by=kungahuset

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.