Sådan får du perfekte læber

Undgå at læbestiften flyder ud eller bliver ujævn.
Se her, hvordan du får smukke, lækre og kysseklare læber.
Se her, hvordan du får smukke, lækre og kysseklare læber. Colourbox / Modelfoto

Læberne kan tiltrække stor opmærksomhed i ansigtet. Ja, de kan nærmest gøre hele forskellen med den rette farve, form, læbestift, lipgloss eller hvad man nu sværger til. Men hvis du vil være sikker på, at læbestiften ser flot ud hver gang, når du nu også har fundet den rette farve, så er der et fif, som du med fordel kan tage til dig.

Er denne berømtheds læber for meget? Læs mere på kigind.com

For at undgå at farven flyder ud over læbekanten, og læberne bliver så flotte som muligt, er det allerbedste at benytte en lipliner, skriver KK.no.

En lipliner er det perfekte værktøj til at få det bedste ud af sin læbestift. Den er nærmest et must, når du benytter farvetætte læbestifter som rød, rosa eller blommefarvet. Alle ujævnheder lyser nemlig op med disse farver, men sørger du for at bruge en lipliner først, undgår du dette.

Brystvortecreme redder dine læber. Læs mere på femina.dk

Det er imidlertid ikke alle der bryder sig om den markerede og perfekte streg, som liplineren giver. Det er heller ikke alle læbestifter, der som udgangspunkt har behov for, at man bruger en lipliner. Vil du alligevel gerne have så tæt en læbestiftfarve som muligt, og hvor læbestiften holder sig inden for kanten, så kan løsningen være en klar lipliner, der kan bruges under alle produkter. Lægger man den for eksempel under en lipgloss, så sidder glossen bedre fast, og det er specielt en fordel, hvis glossen er farvet. Man skal dog være opmærksom på, at man ikke kan bruge den klare lipliner til at perfektionere læberne efter læbestiften er lagt, som man kan med en farvet liner.

Cecilie Wenstrup, Traffic Center, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.