Sådan får du mest juice ud af dine appelsiner
Der findes et par måder at få mest muligt juice ud af dine citrusfrugter.
Hvordan får man mere saft ud af appelsinerne? Blandt andet ved at klemme og trykke frugterne, før du begynder at presse.
Hvordan får man mere saft ud af appelsinerne? Blandt andet ved at klemme og trykke frugterne, før du begynder at presse. Colourbox


Elsker du frisk nypresset juice, men synes du, at det er begrænset, hvor meget saft du får ud af dine appelsiner, så fortvivl ikke for her er tre gode råd, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine frugter, og det kan være alt fra appelsiner, citroner, grapefrugt, klementiner og lime.

Det vidste du ikke om citrusfrugter. Læs mere på søndag.dk

Sørg for frugterne har stuetemperatur

Du får langt mere ud af juicen, hvis den er stuetempereret, end hvis den er køleskabskold. Tager du den direkte fra køleskabet, så kan du med fordel varme den i mikrobølgeovnen i 20 sekunder. Hvis du vil have kold juice, så put isterninger i juicen bagefter.

Klem frugten

Klem og pres frugten på skærebrættet, inden du begynder at presse den. Det vil få frugtkødet til at løsne sig yderligere og give dig mere saft, skriver KK.no.

Lækker chokoladekage med appelsin. Læs mere på søndag.dk

Del frugten på langs

Endelig er det vigtigt at dele frugten på langs og ikke på tværs. Det lyder måske utroligt, men det får man faktisk langt mere saft ud af. Det skyldes, at frugtkødet bliver presset bedre på denne måde.

Cecilie Wenstrup, Traffic Center, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.