Sådan får du bedre sex på 5 minutter

Det behøver ikke at tage mere end et par minutter at få markant bedre sex.
Der skal faktisk ikke så meget til, før sex med din partner bliver endnu bedre og frækkere.
Der skal faktisk ikke så meget til, før sex med din partner bliver endnu bedre og frækkere. Foto: Scanpix/Modelfoto

Når du har været sammen med den samme partner i mange år, og sex begynder at være en rutine, kan det være en god idé at ruske lidt op i tingene.

Men det behøver hverken at kræve meget tid eller arbejde, skriver Prevention.com.

I bogen ’Save Your Marriage in Five Minutes a Day’ giver ph.d. Bonnie Jacobsen en række gode råd til, hvordan du på fem minutter om dagen kan krydre dit ægteskab og gøre det mere sexet.

Her får du otte af dem:

1: Begynd tidligt på forspillet

Hav et klart signal, I begge kender, der signaler ’jeg vil have dig nu’. Brug det, når I er ude, hvor ingen andre end jer ved, hvad det rent faktisk betyder. Det vil være ganske sensuelt for dig at vide, at din partner går rundt og har lyst til dig – og omvendt.

Denne sexstilling er mest populær: Se hvilken på Femina.dk

2: Bryd hverdagen

Det kan være svært at få lyst og overskud til hinanden i en hverdag, hvor alt går op i job, motion, børn, aftensmad og meget andet.
Derfor skal du sætte dig ned og bruge nogle få minutter på at tænke over, at din partner er den eneste person, du har sex med, og hvor fræk han/hun er. Det kan give en større samhørighedsfølelse at tage sig tid til at tænke seksuelt på sin partner.

3: Brug øjnene

Fang din partners blik over middagsbordet og hold fast i det. Det vil give ham opfattelsen af, at du tænker på meget mere end at spise de frikadeller, der står på bordet. Det kan tænde gnisten hos jer begge.

Har du brug for inspiration til sexlivet? På Q.dk får du 10 tricks

4: Brug visuelle hjælpemidler

Er der en særlig film (ikke nødvendigvis porno), et billede eller en reklame, I begge synes er fræk? Se den og få derefter din partner med ind i soveværelset.

5: Overrask din partner

Det er ikke altid så frækt, når sex er planlagt. Overrask i stedet din partner og kys ham eksempelvis inderligt, når I venter ved et rødt lys.

6: Tal sammen

Er du tilfreds med jeres sexliv, eller savner du i virkeligheden noget? Tal om det og krydr gerne samtalen med lidt humor og store smil. Er du meget genert, kan du forsøge at gøre det, mens I har sex ved at give ham små hints.

7: Tag morgenbadet sammen

Hop ind i badet, når din partner står der og overrask ham. Kombinationen af det varme vand og berøringen kan være ganske sensuel og kan give jer en helt anden begyndelse på dagen.

Opdatér missionær-stillingen og få mere ud af den!

8: Gå i seng uden trusser

Hop ind i sengen til din partner med en T-shirt på og intet andet. Nogle gange er sexet lig med simpelt, og det kan derfor sagtens få din partner op i gear. Hvis han nu i stedet er til blonder eller mere feminint lingeri, så hop i det.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.