Sådan er det gået: Var med i "Gift ved først blik"

Jeannette Rafn var en af deltagerne ved sidste års "Gift ved første blik". Dengang holdt kærligheden ikke, men hvordan er det gået siden?
Jeannette og Lars fandt ikke kærligheden, men hvordan er det gået Jeannette siden?
Jeannette og Lars fandt ikke kærligheden, men hvordan er det gået Jeannette siden? FOTO: Scanpix

Et nyt "Gift ved første blik" eventyr er startet og i går, tirsdag, blev det første afsnit af denne sæson sendt på TV. Her gik det godt, glade par blev gift og alle virkede tilfredse. Men om glæden fortsætter vides endnu ikke og skal man sammenligne med sidste sæsons succesrate, hvor ingen par i dag er sammen, kan det forhåbentlig kun gå bedre.

De fleste par var sidste år enige om, at det ikke skulle være dem. Men et par skilte sig ud. 

Hun ville gerne. Han ville ikke.

Den 42-årige Jeannette Rafn stod sidste år i den situation, at pedellen Lars ikke var lige så interesseret i at fortsætte deres ægteskab, som hun selv var.

Der var ellers blevet krammet, kysset og holdt i hånden, men den gik ikke og i dag fortryder Jeannette ingenting, selvom det var en intens oplevelse, fortæller hun til BT.

Det var hårdt både at slippe kontrollen, være en del af et bryllup, et forhold og hele tiden forholde sig til et kamera. Men oplevelsen har også gjort hende klogere:

- Jeg er blevet klogere på mig selv, og har fået sat ord på mine egne værdier og mere opmærksom på, hvilke værdier jeg værdsætter hos en kæreste. Og så er jeg blevet meget mere tydelig omkring, hvad jeg gerne vil – før turde jeg knap nok sige, at jeg ville have en kæreste.

Kærligheden i dag

Siden dengang er der sket meget for Jeannette Rafn. Mange søde mænd har kontaktet hende, men i lang tid havde hun brug for ro, ovenpå sin deltagelse i programmet.

Flere skrev til hende over Facebook og en dag tog hun kontakt til en af dem.

Men er de blevet kærester?

-Vi har haft kontakt siden, men blev enige om hen over sommeren, at vi kun skulle være venner, siger Jeannette, der altså stadig leder efter kærligheden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.