Sådan en penis vil kvinder have

Skal den være stor, bred, lille eller noget helt andet. Få svaret her.
Hvordan foretrækker kvinder deres mænd? Bliv klogere her.
Hvordan foretrækker kvinder deres mænd? Bliv klogere her. FOTO: Scanpix

Smag og behag er heldigvis forskellig, men der tegner sig et klart billede, når det kommer til mænds ædlere dele, viser en ny undersøgelse bragt i Journal of Sexual Medicine, skriver Huffington Post.

Her har man kigget nærmere på, hvilke kvaliteter en kvinde fortrækker hos en mand - og hvordan en penis helst skal se ud for at være helt perfekt.

Undersøgelserne stammer frafra Zürich Universitet, og her er man i den grad gået ned i detaljerne og undersøgt på kryds og tværs. Resultaterne er opløftende og vil nok glæde mange mænd.

De lever nemlig op til den kendte talemåde: Det er ikke størrelsen, men gørelsen, det handler om.

En samlet pakke, tak!

For størstedelen af kvinderne er det langt fra det vigtigste, hvor bred og hvilken størrelse en penis har.

Nej, det vigtigste er, hvordan den overordnet ser ud. Altså om tingene passer sammen, og om den passer til den mand, den sidder på. Og ja, så betyder det faktisk også noget, hvor meget hår, der omkranser den.

Det havde du nok ikke set komme – men hårvækst spiller altså også ind. Det samme gør overfladen på huden og selve hovedets form.

En mand kommer altså ikke langt ved kun at tænke på størrelsen, det er andre ting, der har betydning for en kvinde, viser undersøgelserne.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.