"Sådan en luder": Voldelig skjorte-tyv amok i Herning

En 61-årig mand præsterede at blive smidt ud fra sin egen retssag på grund af ekstrem dårlig opførsel.
Vold mod en buschauffør og skjortetyveri er blandt den 61-åriges tidligere aktiviteter. Nu brillerede han ved sin egen retssag med at kalde anklageren for en luder.
Vold mod en buschauffør og skjortetyveri er blandt den 61-åriges tidligere aktiviteter. Nu brillerede han ved sin egen retssag med at kalde anklageren for en luder. Foto: Scanpix/Arkiv

Vold, druk og skjortetyveri er åbenbart ikke nok for en 61-årig mand bosat i Sunds ved Herning.

Han insisterede også på at opføre sig så provokerende ved sin egen retssag, at dommeren endte med at smide ham ud af lokalet. Det skriver Herning Folkeblad.

Manden var sigtet for vold mod tjenestemand i funktion. Tidligere på ugen havde han nemlig sparket og slået en buschauffør, samt truet chaufføren på livet.

Det er ikke første gang, manden har gjort livet surt for uskyldige herningensere. Faktisk er hans synderegister på kort tid blevet ret omfattende.

"Sådan en luder"

Tidligere i år fik han fem måneders fængsel for en anden episode med vold mod tjenestemand i funktion, og for få uger siden modtog han endnu en dom for vold og trusler. Derudover har han tidligere truet en butiksindehaver med en kniv under et forsøg på at stjæle en skjorte.

I byretten i Herning nægtede manden, som var mødt op stærkt beruset, flere gange at dæmpe sig, og han kaldte den kvindelige anklager for "sådan en luder". Dommeren fik til sidst nok, og endte med at smide den 61-årige ud af retslokalet.

Anklageren vil have manden, som er af afrikansk oprindelse, udvist af Danmark, fordi hun mener, at der er stor risiko for, at han fortsætter med at begå lignende forbrydelser, skriver Herning Folkeblad.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.