Sådan driver mænd dig til vanvid, når du ser tv

Ind imellem vil vi kvinder bare have ro og se vores tv-serie i fred, men det har visse mænd meget svært ved at forstå. Hvor mange af de her irriterende træk oplever du mon fra din kærestes side?
Det er din TV-aften og alligevel skal han blande sig - kender du det?
Det er din TV-aften og alligevel skal han blande sig - kender du det? FOTO: Scanpix

Du har glædet dig hele dagen til en aften med en god serie, afslapning på sofaen og lidt alene-tid. I sidste øjeblik bliver din kærestes aftale aflyst, og han vil derfor gerne hygge med dig i sofaen.

Mega ØV. Men du siger okay, så længe I kan se det program, du har planlagt. Det går fint i starten, men så går det galt. Han begynder at blive ukoncentreret og irriterende.

Kender du den situation?

Det gør de fleste kvinder nok og derfor har Women’s Health samlet de værste ting, en mand kan gøre, når en kvinde bare gerne vil se lidt fjernsyn.

1. Han gør nar

Det er dit favorit-tv, og han gør grin med det. Kommenterer på, hvor dumt folk opfører sig, at hele plottet er urealistisk og skuespillerne dårlige.

Han kan ikke tie stille og piller langsomt din serie fra hinanden, imens du bliver mere og mere træt af ham og forsøger at forsvare det, du ser.

2. Han vil hellere kramme

Nu hvor hans aften med drengene er blevet aflyst, ser han en mulighed for lidt kys og kram på sofaen med dig. Men det var ikke med i dine planer … du har jo glædet dig sådan til en aften foran fjernsynet.

3. Spørg ind til aftensmaden

Din kæreste er slet ikke interesseret i at se tv, han spekulerer i stedet over, hvad I skal have til aftensmad. Han spørger dig, kommer med forslag, spørger dig igen og … for pokker. Kan han ikke se, du er midt i noget?

4. Prøver at følge med

Din kæreste nøjes ikke med at kigge på serien, nej han vil utrolig gerne vide, hvordan alle personerne er kommet dertil, hvor de er nu. Hvorfor den ene person gør, som hun gør og hvem, der tidligere har kysset med hvem.

Han spørger, og han spørger, mens du frustreret forsøger at følge med, mens du svarer.

5. Tikker om at skifte kanal

Din kæreste gider ikke se dit program, og han forsøger derfor at overbevise dig om, at i skal se noget andet. Han tigger, brokker sig og bruger alle reklamepauser på at slå over på en anden kanal.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.