BETALT INDHOLD

Sådan bruger du dine hænder under sex

Hænderne kan give den variation, der af og til mangler i soveværelset

Et af de største problemer, som mange oplever under sex, er manglen på variation. For mange er det især et problem, at man igen og igen bruger de samme stillinger i soveværelset. Dette problem kan heldigvis løses med dine hænder.

Mange opfatter hænderne, som noget der kun skal bruges under forspil. Men rent faktisk kan de bedste orgasmer opnås, når I bruger hænderne på hinanden under hele samlejet. Og så kan fingrenes spil være med til at skrue op for intimiteten og kreativiteten under akten.

Sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi derfor en række gode råd til, hvordan du bedst muligt får hænderne med under sex.

4 gode råd: Brug dine hænder i soveværelset

1. Udforsk de erogene zoner

Et godt forspil er alfa og omega for en god omgang sex, og derfor er det en kæmpe fordel at bruge hænderne her.

Mænd og kvinder har det til fælles, at de er særligt sensitive ved læberne, omkring brysterne, på balderne og lårene. Især inderlårene. Så brug dine fingre, og lad dem langsomt glide omkring de erogene zoner.

Husk: Du behøver ikke massere, men blot lade dine fingre køre langsomt omkring – det vil med garanti sætte gang i nogle vibrationer hos din partner, og på denne måde være med til at sparke lysten i gang.

2. Rør ved hinandens ansigter

Kys og kærtegn kan forbedres ved at røre mere ved hinandens ansigter, mens det står på. Når du kysser din partner, kan du nemlig intensivere oplevelsen ved at holde fast i hendes (eller hans) hage eller nakke. Et kys, hvor man holder ved hinandens ansigt, er et langt mere uforglemmeligt kys. Det fortæller den amerikanske sexterapeut, Lisa Thomas til Men’s Health:

”Bruger du dine hænder, mens I kysser, bliver oplevelsen mere uforglemmelig. Trækker du hende ind til dig, bliver hun langt mere tryg,” fortæller den amerikanske sexterapeut.

3. Giv et klap i numsen

Et klap i numsen kan være enormt frækt, når det bliver brugt rigtigt. Derfor kan du med fordel overveje, om ikke din kæreste skal have et blidt niv eller klap bagi, når I ligger oven på hinanden.

Dette kan også være med til at forbedre den stilling, I er i. Ligger han øverst, kan en hånd på balden være med til at skubbe ham længere ind og forbedre oplevelsen for jer begge.

Hænder på numsen behøver på ingen måde at foregå på bedste ”BDSM-manér”, men derimod er det vigtigt, at man bare husker på, at balderne er enormt følsomme over for kærtegn. Hvis I alligevel får lyst til at bruge mere end jeres hænder, er en ”Paddle” rigtig god til formålet. Fra den nye Fifty Shades of Grey Darker kollektion, er det muligt at få en ”Paddle” med en glat side, til konstante små smæk, og en med ruskind, som er mere blød og til knap så højlydte slag.

4. Stimuler hinanden under sex

Det er efterhånden blevet en kendsgerning, at de fleste kvinder har nemmest ved at få en klitorisorgasme. Derfor er det også vigtigt, at du som mand ikke overser denne zone, mens I har sex.

Hvad enten I befinder jer i en Doggy-style, eller hun er oven på dig, kan I altid finde en måde, hvorpå hun kan få stimuleret sin klitoris. På samme måde har hun fri adgang til at kærtegne dig, hvis du ligger øverst.

For at gøre oplevelsen mere intens og glidende, har Mathilde Mackowski et godt råd:

En god, silikonebaseret glidecreme er altid et ”must” i soveværelset på natbordet. Glidecreme er rigtig belejlig til formålet, når hænderne skal i brug, da det vil give en behagelig fornemmelse, uanset hvor på kroppen, hænderne bliver brugt. Så skal man være mere kreativ og nysgerrig med sine hænder, så handler det også om at bruge den rigtige smørelse til oplevelsen – både for mænd og kvinder. En god glidecreme kan tilmed bruges til at give en god massage efter sex. Og hvem vil ikke gerne slutte af med det inden sengetid?”.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.