Sådan bliver påske-vejret

Der kan godt være glimt af solen, men der bliver både blæst og byger i den kommende tid.
Man bør nok huske en paraply de fleste dage i påsken, siger en meteorolog fra DMI.
Man bør nok huske en paraply de fleste dage i påsken, siger en meteorolog fra DMI. arkiv/scanpix

Der er ikke udsigt til en påskeferie på liggestolen i haven.

- Det ser blæsende ud, og der vil være en del byger. Der kan også komme noget vedvarende regn, men lige nu ser det ud til, at det mest kommer om natten, siger meteorolog ved DMI Thyge Rasmussen

Der kan godt være kig til solen mellem bygerne, men der er ikke nogen udsigt til varme i denne påske.

I øjeblikket ser det ud til, at Skærtorsdag bliver den af helligdagene med mest sol.

- Skærtorsdag kunne godt se ganske fornuftig ud. Den bliver ikke varm, men bare det at solen skinner, det hjælper jo på det. Men temperaturen bliver måske 7-8 grader, og det er jo ikke prangende for starten af april, siger Thyge Rasmussen.

- Vi må vende os til det kølige vejr og så huske, at man nok skal alliere sig med en paraply de fleste af dagene, siger Thyge Rasmussen.

Samtidig understreger han, at prognoserne er usikre i øjeblikket, så vejret i helligdagene er svært at sige noget præcist om.

Godt vejr i morgen

Om man kan holde ferie fra i eftermiddag eller bare har en normal weekend, så er der dog godt nydt for den nærmeste fremtid.

- I mogen, lørdag, ser ud til den at blive en god dag til at være udendørs. Man kan godt håbe på en del sol, siger meteorolog Thyge Rasmussen.

Der kommer et regnvejr ind over landet fra vest, men det er først ud på eftermiddagen, at det når Vestjylland, oplyser DMI.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.