Så vinker dronningen uden Henrik igen

Efter sin smuttur til Venedig er prins Henrik hjemme igen på Fredensborg Slot, men han viste sig ikke, da dronningen i dag var ude for at vinke til folket.
Når dronningen er på Fredensborg, er det en fast tradition, at hun om torsdagen kommer ud og hilser på de fremmødte i forbindelse med vagtskiftet.
Når dronningen er på Fredensborg, er det en fast tradition, at hun om torsdagen kommer ud og hilser på de fremmødte i forbindelse med vagtskiftet. Foto: SCANPIX arkiv

Landets mest omtalte Henrik kom tirsdag aften hjem til Danmark igen efter den hurtige rekreations-tur til Venedig.

Prinsgemalen har skabt stor opstandelse, efter han rejste sig fra sygelejet på dagen efter dronningens fødselsdag og tog til Venedig, hvor han hyggede sig med venner i solen. Han havde hele ugen været sygemeldt og havde ikke deltaget i de mange stortanlagte arrangementer, der blev holdt i anledningen af Margrethes 75 års fødselsdag.

Henrik ankom til Fredensborg Slot i Nordsjælland tirsdag aften, og muligvis er han gået i seng igen. Han er ikke set offentligt og var heller ikke med, da dronningen i dag gik på slotstrappen for at hilse på de fremmødte turister i forbindelse med vagtskiftet på slottet.

Ekstra Bladet var også til stede og kan rapportere, at Henriks små gravhunde løb rundt, mens dronningen gav sig god tid til at hilse på de fremmødte turister. Tre gange kom hun ud for at vinke og takke livgarden for musikken.

Trods en sikkert udmattende uge med masser af store arrangementer fortsætter dronningen med at udføre officielle pligter måneden ud. Henrik skal først på 'arbejde' igen, når han 5. maj sammen med dronningen stævner ud med Kongeskibet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.