Så vildt bliver det: Her er Danmarks nye gigantbadeland

Søndervig Feriepark er et af de ti kystnære byggeprojekter, som regeringen i dag gav dispensation til.
Oversigtskort over badelandet. PR Foto

Beboerne i Søndervig kan se frem til en ny gigantisk og imponerende nabo, som forhåbentlig kan trække turister fra ind- og udland til vestkysten.

Den ambitiøse Søndervig Feriepark fik nemlig grønt lys, da regeringen i dag, torsdag, godkendte 10 byggeprojekter i landets kystområder.

Projekterne til i alt fire milliarder kroner får dispensation til at bygge direkte på kysterne. Målet er at øge turismen og dermed skabe job i nogle af de områder i Danmark, hvor væksten er lav.

Søndervig Feriepark kommer til at ligge 500 meter fra havet. Og aquaområdet i Søndervig Feriepark vil blive et af Nordens største badelande.

Naturen rykker indenfor. Broer og øer bliver en del af badelandet. PR Foto

Det skal afspejle naturen i området. For eksempel etableres bassinområdet med form som Ringkøbing Fjord. Aktivitetsområdet udgøres af øer og holme, og Skjern å-udløbet har inspireret til strømkanalen.
Her ses kunstige øer, som skal afspejle naturen udenfor. PR Foto
Badelandet vil have plads til intet hele 2.200-2.500 gæster ad gangen, så man skal holde godt øje med hinanden blandt de kunstige øer.

Der bliver selvfølgelig også mulighed for at sole sig under den ægte sol udenfor. PR Foto

Det imponerende feriecenter skyder sig op af det flade område, som klitter ved kysten. Hele centeret bliver på ca. 16.000 m². Foruden aquaområdet vil det være ramme om et legeland, spisesteder, en mindre butik samt reception/loungeområde.

Byggeriet af centerfaciliteterne forventes påbegyndt i foråret 2015. PR Foto
Kilde: sondervig-feriepark.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.