Så nemt får du den bedste start på dagen

Vil du gerne have en god morgen og en lettere dag, så er der visse ting, du simpelthen er nødt til at gøre rigtigt fra morgenstunden af – se hvilke her.
Her er tingene, du helst skal gøre før klokken 9 om morgenen
Her er tingene, du helst skal gøre før klokken 9 om morgenen Scanpix

Du har vel ikke lyst til at være sådan en, der møder ind på arbejdet helt rundtosset og sur, fordi din morgen har været hel forfærdelig og træls, vel!

Det undgår du ved at få tingene gjort ordentligt og i den rigtige rækkefølge fra det tidspunkt, du slår øjnene op, forklarer Good Housekeeping.

LÆS OGSÅ: 4 tips til at træne med din kæreste

Vil du vide, hvad der giver dig den bedste start på dagen? – Vi remser dem op her.

1. Stå nu bare op

Seriøst, drop nu den snooze-knap og stå op, når vækkeuret ringer. Det er ikke bare irriterende for din partner, du risikerer også at lave rod i dit indre ur, når du hele tiden udsætter starten på din dag, og det kan give dig en nedtur senere, hvor trætheden vælter ind over dig.

2. Lad verden ligge

Ja ja, det er svært at lade telefonen ligge på natbordet, i mens du vågner, står op, laver kaffe og går i bad. Men prøv nu bare, og bevis overfor dig selv, at du ikke er en slave af sociale medier og teknologi….tror du det kan lade sig gøre?

LÆS OGSÅ: Er du afhængig af vand? Det kan være farligt

3. Din mor arbejder her ikke

Der kommer på magisk vis ikke en mor-fe dumpende, der ordner din dyne, ryster dine puder og reder din seng, i mens du spiser morgenmad. Det ville være dejligt, men sådan er det ikke. Og når du nu ved, hvor rart det er at putte sig i en ren og pæn seng om aftenen, hvorfor så ikke bruge 5 minutter ekstra på at gøre det, før du smutter på job.

4. Der findes andet end kaffe

Du kan ikke tale eller se, før du har fået mindst to kopper kaffe om morgenen. Men husk også, at du er dehydreret efter en lang nats søvn, og derfor vil et stort glas vand være godt for dig og sætte spark i din krop.

5. Prioritere din tid

Når du nu, fordi du er holdt op med at snozze, faktisk kommer op til tiden, så brug de ekstra minutter på din morgenmad. Det er sundt for din krop, og det hjælper dig med ikke at ryge (helt så ofte) i snack-fælden senere på dagen.

LÆS OGSÅ: 4 nemme måder at spise sundere på

6…og husk så livet

Uha…alle de praktiske ting, der skal ordnes allerede om morgenen, kan tage pusten fra de fleste og sende selv den bedst ned i morgensurhedens hul. Men lad dig ikke kue, og gør du det alligevel, så prop lidt kærlighed og et mål ind i morgenrutinerne.

Kys din mand én gang…eller flere gange og har I god tid, ja så gør da endelig mere end det, hvis det får jer til at få en fantastisk morgen. Og sæt så et godt mål for dig selv og dagen…er der en ting, du gerne vil opnå? En opgave, der skal afsluttes? En, du vil gøre glad? Eller vil du såmænd bare love dig selv, at du i aften må tage et laaaangt karbad?

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.