Betalt indhold

Så nemt er det at finde G-punktet

Har du gennem en længere periode været på jagt efter dit G-punkt uden held? Så vil du helt sikkert sætte pris på et par gode råd fra en ekspert på området.

Ifølge den populære sexolog dr. Emily Morse er der en stor procentdel af kvinder, som stadig har en række udfordringer i soveværelset.

 Specielt bekymrer hun sig om det faktum, at der findes en masse kvinder, som endnu ikke har oplevet den legendariske vaginale orgasme.

- Der er mange kvinder derude, som ikke er klar over, hvor deres G-punkt ligger. De kan tilbringe hele livet med at have god sex uden nogensinde at opdage det, siger hun.

Den samme problematik kender de til hos webshoppen Sinful.dk, hvor stifter Mathilde Mackowski udtaler, at sexlegetøj til at stimulere en kvindes G-punkt, først har fået stigende efterspørgsel indenfor de seneste år.

Derfor skal du finde dit G-punkt

Men hvorfor skal du så bruge tid og energi på at lede efter dit G-punkt?

Emily Morse forklarer, at kvindekroppen har en meget større kapacitet for nydelse end du kan forestille dig, hvis du endnu ikke har haft en vaginal orgasme. Dette er hendes argument for at fortsætte jagten på G-punktet.

- Det værste ved at kvinder opgiver jagten på deres G-punkt, er, at de erklærer sig selv fallit i forhold til at opleve en vaginal orgasme, hvilket er rigtig ærgerligt. Bare fordi du ikke har fundet dit G-punkt endnu, betyder det ikke, at det ikke er der, siger hun.

- Det kræver tid, tålmodighed og en række bestemte teknikker. Men hvis du er i stand til at kombinere disse tre ting, vil G-punktet give dig en helt ny oplevelse, fortsætter Emily Morse.

Der er tre veje til at stimulere dit G-punkt

Nummer et er dine fingre. Med denne metode er det dog vigtigt, at du kender G-punktets præcise placering.

 - Når du bruger fingrene til at lokalisere G-punktet, er det bedst at føre to fingre ind i skeden, mens din håndflade vender op mod navlen. Herefter bøjer du fingrene en smule og masserer blidt toppen af skedevæggen. Når du støder på et lille og rillet område, har du fundet dit G-punkt, guider Emily Morse.

En anden metode er at være øverst under sex, hvilket ifølge Emily Morse er den mest optimale sexstilling i forhold til at stimulere dit G-punkt.

- Når du rider din partner, er det dig, der har kontrollen. Samtidig kan du komme til at stimulere din klitoris, hvilket bringer dig endnu tættere på en orgasme i dit helt eget tempo, siger hun.

Den sidste mulighed er at benytte sexlegetøj, hvor Emily Morse personligt anbefaler dig at bruge Nova fra We-Vibe, som er en vibrator, der både kan stimulere dit G-punkt og din klitoris, hvilket giver dig to forskellige orgasmer på samme tid.

Derfor anbefales det at bruge sexlegetøj  

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, bakker op omkring sexologens anbefaling i forhold til brug af sexlegetøj til at stimulere G-punktet.

- Sexlegetøjet er bygget til at stimulere dit G-punkt på den mest optimale måde, udtaler hun.

- Det gør, at du og din partner ikke skal tænke over at lede efter det. I kan i stedet læne jer tilbage og nyde oplevelsen, siger Mathilde Mackowski.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.