Så meget betyder dit undertøj for din mand

Lægger din kæreste eller mand egentlig mærke til det knalddyre undertøj, du har købt for hans skyld? Får svaret her:
Flot ser det ud, men det betyder ikke helt så meget for din mand, som vi kvinder ofte tror.
Flot ser det ud, men det betyder ikke helt så meget for din mand, som vi kvinder ofte tror. Foto:Scanpix

Er du en af dem, der aldrig køber nyt undertøj og som aldrig har et sæt, der passer sammen? Hvis ja, kan du glæde dig over, at det med undertøj slet ikke er så vigtigt for mændene endda.

Daglig leder af coachingselskabet Dating Adventure, Esben Korsvik, fortæller til kk.no, at pænt undertøj langt hen ad vejen er vigtigere for kvinder, end det er for mænd.

- Mænd sætter da pris på pænt undertøj, men vi opdager ikke i lige så høj grad de små detaljer, indrømmer han.

Og som han pointerer, så er det jo også ofte meningen, at det skal af igen … og den mission får altså større opmærksomhed fra mændene.

Det skal være rødt og sort

Står det til mænd, så er undertøjet altså noget, der helst skal af i en fart. Men skulle de kaste et kig på tekstilerne, inden de ryger af, ja så må det altså gerne være klassik i farverne.

- Mange mænd synes, undertøj i hvidt, sort og rødt er sexet. Det må gerne være med blonder, men beige der imod er en uheldig farve. Det kan godt være, at det er praktisk at have undertøj i beige med tanke på, at det ikke kan ses under tøjet. Men fint er det ikke, siger Esben Korsvik om sin egen og (mener han) mange andre mænds mening om undertøj.

Gør en indsats

Specialist i klinisk voksenpsykolog, Peder Kjøs, er enig i, at det med undertøjet ikke betyder ret meget for en stor del mænd:

- For enkelte kan det godt være vigtigt, men for de fleste mænd har det ikke noget specielt at sige, hvad hun har på under tøjet.

Men når det er sagt, så er det vigtigt, at kvinden gør et eller andet for at vise, at hun vil sin partner. Mænd elsker, at deres kvinde har gjort en indsats og pyntet sig eller gjort sig fin for ham, fortæller Peder Kjøs.

- Husk, at det pæne ikke altid kommer først, det er lige så vigtigt at føle sig komfortabel i det, man har på, siger han.

Så ud med det smarte undertøj, der sidder så stramt, at du ikke kan trække vejret. Og ind med et lækkert (og rart) sæt tøj, der kan vise din mand, er du er en tiltrækkende og sexy kvinde. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.