Så mange penge har Fiske-Jensen sagt nej til

Ejeren af Jensens Fiskerestaurant i Sæby har nægtet at tage imod indsamlede penge fra firmaet Caremaker. Pengene blev indsamlet, efter han tabte retssagen mod Jensen's Bøfhus.
Fiske-Jensen vil ikke have indsamlede penge.
Fiske-Jensen vil ikke have indsamlede penge. Colourbox

"De her penge er ikke noget, jeg skal have. Jeg har en glimrende fiskerestaurant, og jeg har taget en retsag med Jensen's Bøfhus med den indstilling, at taber jeg, så betaler jeg. Det er spillets regler. Jeg skal ikke lukrere på denne her sag. Hverken 25 kroner eller 50.000 kroner," fortæller Jacob Jensen til BT.

Firmaet Caremaker, der samler penge ind, havde ellers indsamlet 80.000 kr. til Jacob Jensen, da mange ikke mente at retssagen var retfærdig.

I stedet for at ryge i hænderne på fiskerestauranten, bliver pengene nu refunderet til dem, der har doneret. Det lover direktør for firmaet Søren Nørgaard i en pressemeddelelse.

Jacob Jensen, også kaldet Fiske-Jensen, understreger at han er glad for al den støtte og sympati, han har fået i forbindelse med sagen. Han vil dog slet ikke have noget med indsamlingerne at gøre.

"Jeg tager så stor afstand til indsamlingerne som muligt. Det kan jeg ikke sige tydeligt nok. Og jeg synes, det er utrolig dårlig stil, at man forlanger penge af folk til et formål, som ikke vil have støtten. Efter min mening er det simpelthen tyveri, og det synes jeger fuldstændig respektløst," siger Jacob Jensen.

Kilde: BT.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.