Så mange mio. tjener Kim Larsen

Et liv foran kameraet er ikke nødvendigvis et liv i luksus. Se her, hvilke danske musikere der tjener fedt - og hvem der står i økonomiske problemer.
Kim Larsen kan sagtens finde det brede smil frem - det ham nemlig ganske godt.
Kim Larsen kan sagtens finde det brede smil frem - det ham nemlig ganske godt. Foto: Colourbox

2013 blev endnu et fedt år, hvis man er Kim Larsen. Han kunne nemlig lægge hele 6,4 millioner danske kroner til en egenkapital i Kim Larsen Aps på svimlende 52 millioner kroner, skriver Metroxpress.

Gruppen Nik & Jay, der tabte store summer som aktionærer ved Roskilde Banks konkurs, ser ud til at være kommet ovenpå igen. De tjente knap 5 millioner kroner, som de kan lægge til en egenkapital på 2,2 millioner kroner.

Den danske sanger MØ, der er på alle læber, må sande, at det endnu ikke har resulteret i godt med penge på bankbogen. Hun har slet ikke tjent nok til, at det er kommet på listen, men hun ejer da 80.000 kroner i egenkapital i firmaet Violent heart Aps.

Der er stor forskel på, hvordan det går de gamle venner i Aqua. Hedder man Søren Raasted og Lene Nystrøm, kan man holde skindet på næsen med en indtjening på 2,1 millioner kroner, hvilket luner i firmaet, der er i underskud med 200.000 kroner.

Hedder man derimod René Dif, må man trist konstatere, at 2013 blev endnu et skidt år. Her tabte han nemlig hele 2,4 millioner, hvilket han kan lægge til et minus på 3,5 millioner i Dif Holding Aps.

Man kan se hele listen via linket her.

Listen er ufuldstændig, da hverken Medina, Rasmus Seebach eller L.O.C.s indtjening er offentligt tilgængelig.

Kilde:mx.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.