Så er det sidste chance for påskerejsen

Påskerejserne er revet væk, så hvis du vil nå at bestille en rejse til sydens sol, skal du slå til med det samme.
Gran Canaria er danskernes foretrukne rejsemål i påsken. Hvis du også vil bruge dine fridage i varmen, skal du slå til nu.
Gran Canaria er danskernes foretrukne rejsemål i påsken. Hvis du også vil bruge dine fridage i varmen, skal du slå til nu. Foto: Colourbox/free

Påskeferien står for døren, og hvis du drømmer om at bruge fridagene på sol og sommer, så skal du slå til lige nu.

To af de store danske rejsearrangører melder nemlig stort set udsolgt på charterrejser i påsken. Hos Spies har de enkelte pladser tilbage til Gran Canaria, men det er kun, hvis du rejser midt eller sidst i påsken. Det samme billede tegner sig hos Star Tour.

- Vi har enkelte pladser tilbage til Kanarieøerne, hvis man rejser skærtorsdag, men så skal man også være hurtig. Det er et spørgsmål om timer eller få dage, før de også er røget, og så har vi fuldstændigt udsolgt, siger Nikolai Johnsen, der er pressechef i Star Tour.

Hvis du ikke når at bestille den klassiske pakkerejse, så er der andre muligheder. Hos Star Tour er der stadig ledige pladser på rundrejser og temarejser, og hos Spies er der stadig mulighed for at tage på storbyferie. Hvis du bare gerne vil ned og koble af i solen, så kan du også stadig nå det.

-Hvis man eksempelvis flyver med et rutefly til Frankfurt og så tager et fly videre til Gran Canaria, så kan du stadig få noget. Det er dog noget mere besværligt, og så bliver billetten ofte også dyrere, siger Torben Andersen, der er kommunikationschef i Spies.

Hvis du tager af sted i påsken, må du også forvente høje priser på rejsen. Det gælder også, selvom du bare skal til Oslo, London eller Paris. Hvis du kan vente til efter påske, kan det derfor betale sig.

- Når vi kommer længere ind i april, er der masser pladser at få. Hvis du kan vente med at rejse til efter påske, så kan du også spare omkring 30 procent på din rejse, siger Torben Andersen.

Her er Star Tours mest populære rejsemål i påsken:

1. Gran Canaria

2. Tenerife

3. Thailand

4. Kap Verde

5. Egypten

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.