Så er det afgjort: Her er finaleparrene i Vild med dans

Fredag aften blev tre par til to. Finalen skal stå mellem nydanserne Mille Dinesen og Sarah Mahfoud.
Det er blandt andet bokseren og nydanseren Sarah Mahfoud og hendes partner Michael Kjeldgaard, der næste uge skal danse i Vild med dans-finalen.
Det er blandt andet bokseren og nydanseren Sarah Mahfoud og hendes partner Michael Kjeldgaard, der næste uge skal danse i Vild med dans-finalen. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Når Forum i Horsens bliver omdannet til en balsal og lægger gulv til årets Vild med dans-finale på fredag, er det bokseren Sarah Mahfoud og hendes dansepartner Morten Kjeldgaard og skuespillerinden Mille Dinesen og partneren Mads Vad, der skal dyste mod hinanden.

I semifinalen valgte seerne i selskab med dommerkvartetten nemlig at sende skuespillerinden Laura Bach og dansepartneren Michael Olesen definitivt ud af danseprogrammet.

Alle tre par har dog formået at danse sig helt ind i stuerne hos seerne. Det har dommer Jens Werner mærket på egen hånd dette efterår.

- Når jeg møder folk i supermarkedet, kiosken eller på posthuset, så siger folk altid "Vi ses på fredag", fordi vi alle er en del af den her Vild med dans-familie, fortæller han.

Dommeren afslørede desuden, at han mener, at niveauet i årets sæson er det højeste nogensinde takket være "de tre M'ere": de professionelle dansere Mads Vad, Michael Olesen og Morten Kjeldgaard.

Næste fredag drager hele Vild med dans-holdet altså til Horsens, hvor finalen skal stå.

Her skal de to finalepar traditionen tro danse deres freestyle, og derudover har seerne haft mulighed for at stemme om, hvilken dans de synes, deres yndlingspar skal prøve kræfter med igen, når de for sidste gang skal indtage gulvet.

Skuespillerinden Mille Dinesen skal svinge hofterne i endnu en salsa sammen med sin partner Mads Vad.

Bokseren Sarah Mahfoud tager sin rockabilly-kjole på igen. Hun skal nemlig danse jive i håb om at tage trofæet med hjem fra Horsens.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.