Rytterpige viser babybule: Skal være mor igen

Tina Lund afslører en voksende mave på Facebook. Hun er nemlig gravid med en lillebror eller lillesøster til sønnen Louis.
Tina Lund og eksfodboldspilleren Allan Nielsen skal være forældre igen.
Tina Lund og eksfodboldspilleren Allan Nielsen skal være forældre igen. Foto: Finn Frandsen/POLFOTO

Babylykken er stor hos springrytteren Tina Lund og den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, der skal være forældre for anden gang.

Det skriver den vordende mor på sin Facebook-profil, hvor hun også har lagt et billede op. Her ses en babybule, der endnu ikke er så stor, mens hun er flankeret af sin mand og søn.

For knap fire år kom sønnen Louis til verden, og nu er der altså et barn mere på vej. Dog ved de endnu ikke, om det bliver en lillebror eller en lillesøster.

- En dejlig nyhed. Jeg er gravid igen. Vi glæder os meget til snart at finde ud af, om vi skal have en dreng eller en pige, skriver 35-årige Tina Lund efterfulgt at hjertesymboler på Facebook.

I 2013 annoncerede springrytteren, at hun og manden ville pakke taskerne og flytte til Dubai. Her ville hun fortsætte med at jagte titler i ridesporten.

Ud over Louis, som fylder fire år på forældrenes bryllupsdag den 20. august, har Allan Nielsen har tre døtre fra et tidligere ægteskab.

Se Facebook-opslaget her:

https://www.facebook.com/tinalundfan/photos/a.99331961804.98815.19409236804/10153472824066805/?type=3

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.