Rystet Real-træner: Vi fejlede på alle poster

Carlo Ancelotti mener, at Schalke-blamage er skidt for Real Madrids image. Alle gjorde det skidt, mener han.
Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, kommanderer med sine tropper i CL-kampen mod Schalke 04. Madrilenerne tabte kampen, og det skyldes ifølge træneren, at hele holdet spillede en dårlig kamp.
Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, kommanderer med sine tropper i CL-kampen mod Schalke 04. Madrilenerne tabte kampen, og det skyldes ifølge træneren, at hele holdet spillede en dårlig kamp. Foto: Andres Kudacki/AP

Real Madrid klarede sig med nød og næppe videre til kvartfinalerne i Champions League til trods for et 3-4-nederlag på hjemmebane til Schalke 04.

Træner Carlo Ancelotti var rystet efter forestillingen på Bernabeu, der blot var den seneste af en række nedture for den spanske storklub. Det stjernespækkede hold har nu tabt fem gange i 15 kampe siden årsskiftet.

Madrilenerne vandt for tre uger siden med 2-0 i Gelsenkirchen, hvilket i sidste ende blev udslagsgivende mod Schalke.

- Det er klart, at vi alle er meget kede af det, fordi alle kunne se, hvor skidt vi spillede. Det var ikke godt for klubbens image, siger Ancelotti.

- Det er normalt, at spillerne kan komme til at mangle troen på sig selv. Men jeg mener også, at vi var nede at vende fysisk.

- Vi havde problemer i alle spillets facetter - det offensive, det defensive, viljen, fighten og koncentrationen, siger Real Madrid-træneren.

Schalke-træner Roberto Di Matteo er mellemfornøjet over det flotte resultat, der ikke kan bruges til det helt store.

- Vi har blandede følelser.

- Holdet viste et meget højt niveau, og vi forsøgte alt for at holde os inde i turneringen. Vi vandt kampen, men det var ikke nok, siger italieneren.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.