Rystet Geggo fra Bryggen: Jeg kunne aldrig gå fra min grædende datter

Geggo kunne aldrig finde på at efterlade sin datter grædende i sin vugge.
- Mit hjerte ville slet ikke kunne bære at høre hende ligge og være ulykkelig/have brug for mig, skriver Geggo.
- Mit hjerte ville slet ikke kunne bære at høre hende ligge og være ulykkelig/have brug for mig, skriver Geggo. Foto: Scanpix arkiv

- Jeg er slet ikke ekspert i børne-opdragelse, jeg har været mor i 8,5 uge og er helt ny i forældre-rollen – men jeg kan alligevel godt have en personlig holdning, og en medfølelse for de børn der “opdrages” med denne metode.

Sådan skriver reality-stjernen Geggo, der er kendt fra TV-serien "Familien på Bryggen" på sin blog. 

Hun henviser til den såkaldte "godnat og sov-godt"-metode, der ifølge den nybagte mor går ud på, at børn ned til 1,5 års-alderen skal græde sig i søvn. 

Geggos egen lille datter Alba er stadig ikke god til at falde i søvn, skriver hun. Der skal kærlighed, vuggen og kys til. Og hjemme hos den lille familie kunne de aldrig drømme om bare, at efterlade deres barn grædende i sin vugge, slår hun fast.

- ...mit hjerte ville slet ikke kunne bære at høre hende ligge og være ulykkelig/have brug for mig, og så bare ignorere det.

Geggo har udstyret blogindlægget med billeder af både hende selv og hendes kæreste, som kærligt og trygt holder om parrets sovende baby i sengen. 

Se hele blogindlægget her

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.