Rygter i Austalien: Mary er gravid igen

To australske medier beretter nu om flere spændende nyheder om det danske kronprinspar. De venter sig angiveligt.
Da kronprinsesseparret sammen deltog ved uddelingen af årets Reumert-priser, strålede Mary i vanlig stil, men nu mener to australske medier at kende en hemmelig årsag til kronprinsessens glød.
Da kronprinsesseparret sammen deltog ved uddelingen af årets Reumert-priser, strålede Mary i vanlig stil, men nu mener to australske medier at kende en hemmelig årsag til kronprinsessens glød. Foto: Unger Anthon/free

Kronprins Frederik har for år tilbage sagt, at han ønskede sig en hel pung fuld af børn med henvisning til den australske kængurus "forlomme" til sine unger.

Og ifølge to australske blade er fire børn åbenbart ikke nok for det danske kronprinspar.

Det ene magasin, New Idea, kan berette, at kronprinsesse Mary venter tvillinger - igen, mens det andet magasin, Woman's Day, mener at vide, at Mary 'kun' venter et enkelt barn.

New Idea mener også at vide, at kronprinsessen med de australske rødder vil rejse Down Under senere på året for at slappe af inden fødslen samt nyde lidt sommer væk fra den kolde danske vinter, skriver Her og Nu.

Indtil videre har det danske kongehus intet meldt ud om en eventuel graviditet, der i givet fald ville resultere i kronprinsparrets femte og muligvis sjette barn.

Kronprinsparret har i forvejen fire børn. Prins Christian som bliver 10 år i oktober, lillesøster Isabella på otte år, samt de fireårige tvillinger Vincent og Josephine.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.