Rumænsk gadehund invalid af tæsk: Får egen kørestol

Gadekrydset Max måtte gå grueligt meget igennem, men er nu i hænderne på gode mennesker, der til og med har sørget for at vovsen nu kan bevæge sig rundt igen.
Max måtte gennemgå ufattelige pinsler som hjemløs hund i Rumænien. Men nu har hundevenner reddet ham.
Max måtte gennemgå ufattelige pinsler som hjemløs hund i Rumænien. Men nu har hundevenner reddet ham. SPCA

I Rumænien lever tusindvis af gadehunde en kummerlig tilværelse. Mishandling, tæsk og sult hører til dagligdagen. Det gjorde det også for gadekrydset Max, som dyrevelfærdsorganisationen SPCAI beretter om i sit nyhedsbrev.

Beretningen om Max er hjerteskærende: Som hvalp gik hunden til livet på gaden med krum hals, men den blev på et tidspunkt mishandlet af en ukendt person, som brækkede hundens ryg, og gjorde den lammet for livet. Trods det slæbte Max sig rundt i gaderne og gjorde, hvad der var muligt for at overleve.

Men pinslerne sluttede ikke her. En gruppe mennesker 'morede' sig med at snitte i hundens underkrop med et barberblad. Over 100 gange.

Hunden blev heldigvis frelst af dyrevenner og bor nu sammen med 70 andre reddede dyr i et hjem, hvor vovsen bliver overøst med kærlighed. Max har sågar fået sin egen 'kørestol', så han trods sit lammede bagparti kan komme rundt.

Max er så sandelig endelig havnet det rette sted.

Med en kat som passager triller Max rundt - omsider er han i gode hænder. Foto: SPCA

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.