Royalt par: Vi vil gerne have flere børn

Forretningsmanden Chris O'Neill, der er mand til Sveriges prinsesse Madeleine, afslører, at der kan være flere børn på vej i familien.
Prinsesse Leonore kom til verden 20. februar 2014. Siden da har prinsesse Madeleine og Chris O'Neill fået sønnen Nicolas, der blev født 15. juni året efter.
Prinsesse Leonore kom til verden 20. februar 2014. Siden da har prinsesse Madeleine og Chris O'Neill fået sønnen Nicolas, der blev født 15. juni året efter. Foto: Fredrik Sandberg/AP

Chris O'Neill, der er gift med Sveriges prinsesse Madeleine, afslører i et nyt interview med det svenske medie Expressen, hvordan livet er som royal familiefar, og her afslører han også, at parret drømmer om at udvide familien.

Da Chris O'Neill under interviewet med Expressen bliver spurgt, om det royale par mon ønsker sig flere børn, var svaret "ja, absolut".

Tiden er dog ikke helt inde til endnu et medlem af det svenske kongehus, forklarer han. Lige nu er der nemlig rigeligt at se til med parrets to børn.

- Vi vil vente lidt med endnu et barn. Jeg tænker, at vi må fokusere på Nicolas og Leonore. Vi skal sørge for, at de får vores tid og 100 procents opmærksomhed. Men i fremtiden absolut! siger Chris O'Neil i interviewet.

I det åbenhjertige interview beskriver den amerikanske forretningsmand blandt andet, hvor stor forskel der er på hans to børn, prinsesse Leonore og prins Nicolas. Selv om de royale rollinger er tæt på hinanden aldersmæssigt, da der kun er lidt over ét års forskel mellem dem, er deres personligheder nemlig vidt forskellige.

- Det er jo to helt forskellige individer. Nicolas er en blød lille gut. Leonore er dominerende og en bestemt pige, siger Chris O'Neill til Expressen.

Prinsesse Madeline og Chris O'Neil er bosat i London sammen med deres to børn. Her har den royale familie boet i snart et år.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.