Royalt par holder fast i kærligheden

Det græske kronprinsepar kan onsdag den 1. juli fejre deres 20 års bryllupsdag, og kærligheden blomstrer stadig.
Kronprins Pavlos og hans hustru, kronprinsesse Marie-Chantal, holder fast i kærligheden efter 20 år som ægtepar.
Kronprins Pavlos og hans hustru, kronprinsesse Marie-Chantal, holder fast i kærligheden efter 20 år som ægtepar. Foto: Colourbox/COLOURPRESS.COM

Kærligheden blomstrer stadig mellem den græske kronprins, Pavlos, og hans hustru, kronprinsesse Marie-Chantal.

Det viser kronprinsessen tydeligt på sin instagram-profil. Onsdag den 1. juli kan parret fejre 20 års bryllupsdag, og derfor har hun lagt et bryllupsbillede ud med en kærlig hilsen til sin mand.

- 20 år siden i dag, og fem smukke børn. Jeg kunne ikke være heldigere. Tak til min søde Pavlos for sådan en fantastisk historie, skriver kronprinsesse Marie-Chantal til billedet.

Grækenlands kronprins Pavlos og den borgerlige Marie-Chantal blev gift ved en storslået ceremoni den 1. juli 1995 i St. Sophia's Cathedral i London.

Brylluppet var overdådigt, og der skulle intet mindre end tre fester til. Det indebar en havefest på Hampton Court i London, en kæmpefest på Wrotham Park og en frokost på kongeskibet Dannebrog.

Parret havde kun været kærester i to år, da kronprins Pavlos, der er den ældste søn af kong Konstantin, faldt ned på knæ og friede til sin udkårne. Kærligheden varede ved, og det lykkelige par bor i dag i London med deres fem børn prinsesse Maria-Olympia, prins Konstantin-Alexios, prins Achileas-Andreas, prins Odysseas-Kimon, og prins Aristidis-Stavros.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.