Royalt par er langt fra færdige med børn

Hertuginde Kate kan føde når som helst. Men ifølge et familiemedlem er det royale par langt fra færdige med familieforøgelser.
Hertuginde Kate og prins William får snart en lille ny prins eller prinsesse.
Hertuginde Kate og prins William får snart en lille ny prins eller prinsesse. Foto: Tim Ireland/AP

Der er måske kun få dage til, at en ny royal guldklump kommer til verden. Hertuginde Kate og prins William venter sig deres andet barn, og terminsdatoen skulle efter sigende være lige om hjørnet.

Allerede inden fødslen spekuleres der på livet løs i, hvilket køn barnet får. De fleste briter håber på en lille prinsesse, men ifølge et nært familiemedlem til hertuginde Kate, skal folk ikke blive skuffede, hvis det er en lille prins, der ser dagens lys. Prins William og hertuginde Kate er nemlig langt fra færdige med at stifte familie.

- Jeg tror ikke, at de stopper ved to børn, så hvis det ikke bliver en pige denne gang, skal folk ikke blive skuffede. Jeg er sikker på, at der vil komme en lille pige på et tidspunkt. Det vigtigste er, at barnet er sundt og raskt, siger hertuginde Kates onkel Gary Goldsmith til Hello! Magazine.

Tilbage i januar fortalte hertuginde Kate, at hverken hun eller prins William kender barnets køn, og at det først vil blive offentliggjort efter fødslen.

Hertuginde Kate og prins William har i forvejen lille prins George, der til juli fylder to år. Den lille familie er alle samlet på Kensington Palace forud for terminsdatoen. Prins William har allerede officielt startet sin barselsorlov, så han kan hjælpe sin hustru igennem fødslen.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.