Royalt par besøger kendt tv-kok

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel hilste onsdag på tv-kokken Jamie Oliver, da de besøgte hans restaurant i London.
Foto: Scanpix

Den kendte tv-kok Jamie Oliver kunne onsdag glæde sig over at få ekstraordinært fint besøg.

Det svenske kronprinsessepar dukkede nemlig op på stjernekokkens restaurant "Fifteen" i London. Det fremgår af et billede, som det svenske kongehus har delt på det sociale medie Instagram.

Der var ikke kun lækker mad på programmet for kronprinsesse Victoria og prins Daniel under restaurantbesøget.

Besøget bød også på energiske og entusiastiske diskussioner om børns fysiske helbred, som er en sag, der optager både Jamie Oliver og det royale par.

- Under et besøg i London mødtes kronprinsesseparret med kokken og iværksætteren Jamie Oliver og talte om børns fysiske helbred, skriver det svenske kongehus til at billede af parret, der står side om side med tv-kokken og restaurantens køkkenchef.

På trods af sin egen stjernestatus virker det til, at tv-kendissen var lidt benovet over det fornemme selskab.

På Instagram fortæller han, at parret også havde deres lille purk prins Oscar med, og han kalder besøget "en fornøjelse".

- Min fantastiske køkkenchef Robbin er svensk, så det var virkelig specielt. Vi havde nogle interessante samtaler og delte vores passion for at forbedre børns helbred, skriver Jamie Oliver til billedet.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel blev forældre til sønnen prins Oscar i marts i år, og fireårige prinsesse Estelle kunne dermed kalde sig for storesøster for første gang.

Se Jamie Olivers billede her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.