Royale rollinger stjal rampelyset fra mor

Svenske prinsesse Estelle og prins Oscar tog fokus fra deres mor under fejringen af kronprinsessens 39 års fødselsdag.
Kronprinsesse Victorias familie var ved hendes side under fødselsdagsfejringen.
Kronprinsesse Victorias familie var ved hendes side under fødselsdagsfejringen. Foto: Jonas Ekströmer/tt/AP

Da den svenske kronprinsesse Victoria torsdag fyldte 39 år, var et talstærkt publikum mødt op ved det svenske kongehus' sommerresidens Sollidens Slott for at ønske hende tillykke.

Folkemængden, som det svenske kongehus vurderer til at have bestået af 4.500 mennesker, mødte deres kronprinsesse med både jubel, flag og lykønskninger.

Kronprinsesse Victoria havde selskab af både sine forældre, mand og børn under arrangementet, og billeder fra det svenske kongehus' hjemmeside viser, at hele den royale familie venligt hilste på folkemængden.

Til trods for at både den svenske kong Carl Gustaf og hans kone dronning Silvia var til stede under festlighederne, var det dog kronprinsesse Victorias to børn, der stjal rampelyset. Den få måneder gamle prins Oscar charmede de velmødte tilskuere fra sin mors arme, mens den 4-årige Estelle betragtede tilskuerflokken stående pænt ved sin mors side.

De unge medlemmer af Sveriges kongehus var begge klædt i lyseblåt, prins Oscar havde en fin dragt på, og prinsesse Estelle var iført en struttende kjole.

På Instagram har det svenske kongehus også lagt et billede op fra kronprinsessens fødselsdag, hvor den 39-årige tronarving står med prins Oscar i armene, mens den lille prins nøje observerer tilskuerne.

Se billedet af kronprinsesse Victoria og prins Oscar: https://www.instagram.com/p/BH2s0gjjLGZ/?taken-by=kungahuset

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.