Royale rollinger klar til officielt besøg

Etårige prinsesse Charlotte og treårige prins George tager med deres forældre, prins William og hertuginde Kate, til Canada.

Når prins William og hertuginde Kate senere i september vender tilbage til Canada, bliver det denne gang med hele familien.

Sidst, prinseparret besøgte det nordamerikanske land, var i 2011, men siden har den 34-årige fremtidige regent og 34-årige hertuginde forøget familien med to royale rollinger, og de er nu også klar til det kongelige visit.

- Jeg er meget glad for at kunne bekræfte, at prins William og hertuginde Kate vil tage deres børn, prins George og prinsesse Charlotte, med til Canada, meddeler en repræsentant for Buckingham Palace i en erklæring, som blandt andre avisen Hello! Magazine bringer.

- De har modtaget så mange vidunderlige beskeder fra canadierne efter fødslerne af deres børn, så de ser meget frem til at introducere familien til landet, tilføjer det britiske kongehus i meddelelsen.

Turen bliver prinsesse Charlottes første officielle udlandsbesøg, mens det er prins Georges andet. I 2014 var lilleprinsen nemlig med sine forældre på officielt visit i Australien og New Zealand.

Det ugelange canadiske besøg starter 24. september, og det er tidligere blevet annonceret, at treårige prins George og etårige prinsesse Charlotte blandt andet vil deltage i en børnefest 29. september.

Canada har en helt særlig betydning for prins William og hertuginde Kate. Landet var nemlig den første oversøiske destination, prinseparret officielt besøgte som mand og kone efter brylluppet den 29. april 2011.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.