Royale på bryllupsrejse: Vi er så lykkelige

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia fik hinanden ved et stort bryllup. Nu sender det nygifte par en hilsen hjem fra bryllupsrejsen på Fiji.
Prins Carl Philip kysser sin brud Sofia Hellqvist ved brylluppet den 13. juni.
Prins Carl Philip kysser sin brud Sofia Hellqvist ved brylluppet den 13. juni. Foto: Pontus Lundah/AP

Klart blåt vand, kridhvidt sand og grønne palmeblade.

Det er de omgivelser, som det nygifte royale par prins Carl Philip og prinsesse Sofia kan nyde på deres bryllupsrejse. Fredag kunne den svenske avis Aftonbladet afsløre, at parret slapper af i romantiske omgivelser på en privat ø i Fiji i Stillehavet, og nu sender det lykkelige par en hilsen hjem.

- Vi er lykkelige, og vi har det godt, hilser det royale par gennem hoffets pressechef Margareta Thorgren til Svenskdam.

Det lykkedes parret at undgå mediernes søgelys på rejsen mod Fiji, og ingen vidste, hvor parret ville rejse hen, før Aftonbladet spottede det glade par i Fijis lufthavn. Aftonbladet valgte ikke at fotografere parret i smug, men forsøgte i stedet forgæves at få en interview med brudeparret.

Det royale par blev gift ved et overdådigt bryllup den 13. juni, og parret blev sidst set skåle i vinduet på slottet til bryllupsfesten klokken fem morgenen efter, før de forsvandt af sted på bryllupsrejsen.

Mens parret nyder tiden som nygifte på bryllupsrejsen har det svenske kongehus indgivet en officiel ansøgning til myndighederne om, at prinsesse Sofia kan skifte efternavnet Hellqvist ud med Bernadotte, som medlemmerne af det svenske kongehus har.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.