Royale brødre i duel på hesteryg

Prinserne Harry og William delte hold i en poloturnering til fordel for velgørenhed.
De britiske prinser er begge ivrige polospillere. Her ses de i en anden opvisningskamp i 2013. (Prins William venstre, prins Harry højre).
De britiske prinser er begge ivrige polospillere. Her ses de i en anden opvisningskamp i 2013. (Prins William venstre, prins Harry højre). Foto: Chris Ison/AP

Hele tre forskellige velgørenhedsorganisationer nød mandag godt af de britiske prinsers gavmildhed.

Prins Harry (30) og prins William (32) var nemlig trukket i ridestøvlerne og spillede sammen i den årlige, glamourøse poloturnering Audi Polo Challenge. Den sære sport til hesteryg og med køller nyder stor popularitet i Storbritannien, selvom den aldrig er slået igennem på den danske grønsvær.

De to brødre morede sig ifølge Hello! Magazine kosteligt og grinede og snakkede ivrigt, mens de spillede på banen. Blandt de fremmødte tilskuere blev der også grinet, mens græstotter traditionen tro blev trådt på plads igen mellem kampene. Skuespillerne Samuel L. Jackson, Emily Blunt og Chris Hemsworth var desuden også at finde blandt publikum med deres respektive familier.

Velgørenhedskampen samlede penge ind, og som det er symptomatisk for de to brødre, var det især børn, som indsamlingen rettede sig imod. Én af de tre udvalgte organisationer hjælper unge hjemløse med at få tag over hovedet, en anden hjælper børn som oplever dødsfald i deres nære familien og den sidste organisation, som de royale brødre støttede, hjælper alvorligt syge børn og deres forældre med at bibeholde og genskabe en hverdag, der er så normal som muligt.

Under overrækkelsen af præmierne efter polokampen, fik prins William også en overraskelse. Prinsen blev overrakt et par bittesmå lyserøde gummistøvler - en barselsgave til prinsen og hertuginde Kates nyfødte datter prinsesse Charlotte.

Du kan se en video af prinserne, der spiller med i Audi Polo Challenge her: http://www.hellomagazine.com/royalty/2015060125531/prince-william-prince-harry-polo/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.