Royal trio fejrer fødselsdagsboom

Både svenske prins Daniel, britiske prins Harry og spanske dronning Letizia kunne fejre fødselsdag torsdag den 15. september.

Ikke nok med at de deler en helt særlig skæbne. Tre europæiske kongelige deler også samme fødselsdag.

Torsdag blev der således fejret fødselsdag i både det britiske, spanske og svenske kongehus.

Hos vores naboer "hinsidan" kunne kronprinsesse Victorias mand, prins Daniel, fejre sin 43-års fødselsdag, og på den anden side af Østersøen fyldte Storbritanniens prins Harry 32 år.

I Spanien fejrede den spanske dronning Letizia, som er gift med kong Felipe, sin 44-års fødselsdag, og fælles for de tre royales fødselsdage var, at de alle blev fejret under private former.

Det afholdt dog ikke lykønskningerne i at strømme ind til de royale fødselsdagsbørn, og blandt gratulanterne var to af de respektive kongehuse.

- Tillykke med fødselsdagen, prins Harry! Vi har modtaget mange skønne fødselsdagsbeskeder fra folk fra hele kloden - tusind tak!, skriver Kensington Palace på sin officielle Instagram-profil.

- I dag er det prins Daniels fødselsdag. Prinsen fylder 43 år, og vi ønsker ham tillykke med fødselsdagen, lyder fødselsdagshilsnen fra det svenske kongehus på deres officielle Instagram-konto.

Læs kongehusenes fødselsdagshilsner her:

- Kensington Palace: https://www.instagram.com/p/BKX9k_8AhRo/?taken-by=kensingtonroyal

- Det svenske kongehus: https://www.instagram.com/p/BKXe2aNBlr1/?taken-by=kungahuset&hl=sv

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.