Royal trio drister sig ud i svimlende højder

Prins William, hertuginde Kate og prins Harry skal køre rundt i et tårnhøjt pariserhjul som en del af fejringen af World Mental Health Day.

Når de internationale kongefamilier deltager i officielle begivenheder, foregår det oftest til lands med benene solidt placeret på jorden.

Sådan forholder det sig dog langtfra for et udpluk af de britiske royale. Prins William, hertuginde Kate og prins Harry skal nemlig op i højere luftlag, når de den 10. oktober fejrer World Mental Health Day.

Som en del af fejringen besøger de royale medlemmer den britiske forlystelse London Eye, som er et enormt pariserhjul. Det skriver det britiske medie Hello! Magazine.

Det monstrøse pariserhjul er 135 meter højt og er placeret i midten af den britiske hovedstad, London.

Hertuginde Kate, prins William og prins Harry vil dog ikke være alene, når prøver den tårnhøje forlystelse. De royale bliver ledsaget af en gruppe af mennesker, som vil give indsigt i deres erfaringer med førstehjælp til psykiske lidelser.

Netop behandlingen af psykiske lidelser er også øverst på dagsordenen, når den årlige markering af World Mental Health Day løber af stablen.

Den danske kongefamilie sætter også fokus på den menneskelige psyke den 10. oktober. Her vil kronprinsesse Mary nemlig deltage i fejringen af Psykiatrifondens 20 års jubilæum.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.